2777
2789
عنوان

ازدواج

135 بازدید | 14 پست

خانما من چندوقته حاجتی دارم در رابطه با مشکل ازدواجم که با اقایی پیش اومد هرچقدر راه بگید امتحان کردم متوسل شدم زیارت عاشورا خوندم حل نمیشه حتی ف ا ل گرفتم گفت بخت دوتاتون بسته اس کسی تا حالا این مشکل براش اومده

*خواهشا نگید به صلاح نیست اگه خدا بخواد به صلاح میکنه

سحرم دولت بیدار به بالین آمد

گفت برخیز که آن خسرو شیرین آمد

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخواد برا چی گذاشته چهارسال مهرش تو دلم باشه

الان دلیلت اینه؟

هزار تا آدم هستن سالیان سال مهرشون بوده بهم نرسیدن این اصلا دلیل نمیشه

هیچی و به زور از خدا نخواه دعات این باشه اگر صلاحمه بهم بده

اگه واقعاً همه راه‌ها رو رفتی و بازم گره باز نشده، احتمال داره اصلاً مسیرت با اون طرف یکی نباشه. گاهی باید بی‌خیال شد تا راه دیگه‌ای باز شه. هی فشار نیار، شاید وقتشه ول کنی تا اتفاق بهتر بیفته.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!