۷سالشه معدش فکنم ضعیفه .خیلی بالا میاره تو حالت عادی و مریض نبودن.کلافه شدم.پیش چه متخصصی باید ببرم؟
امروز ظهر ناهار ماکارونی خورد با دوغ.دوساعت بعدش ۲تا بستنی .دوساعت بعدش چهار پنج لقمه سالاد الویه و ی ساعت بعدش آبمیوه.ساعت۱۰ شب که میشه ۷ساعت بعد ناهار همه اینا رو یکجا بالا آورد.چطور میشه هیچیش هضم نشده باشه تو این مدت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
ماشالله از بس خورده بالا آورده بهش بگو یکم آروم تر بابا. بعدشم معدش ضعیف نیست منم این همه رو میخوردم اینجور میشدم و اگر حس میکنید معدش ناراحته بگید از مصرف سردی جات مثل دوغ و بستنی و شیر و ماست تا مدتی دوری کنه
آفرین دوغ زیاد خورد بستنی هم که دوتا.بابت اونه؟ماکارونی کم خورده بود برا همون زود گرسنه ش میشد منم ا ...
ببین قشنگم هم ماکارونی طبعش سرده هم سنگین، حتی اگر چرب نباشه باز سنگینه و بهتره زیاد خورده نشه. دوغ هم سرده، بستنی هم سرده.. بس که سردی خورده معدش ریخته بهم... بهش فعلا یک قرص ضد تهوع بده البته گفتی 7 سالشه بهتره قرص نخوره. میتونی دمنوش آویشن بهش بدی تا بدنش گرم بشه
اره جانم ممکنه هم اینکه زیاد خورده همم محض خیال راحتیت ببر دکتر منم یه مدت زیاد میخوردم بعد هر شب اینجوری میشدم ریفلاکس میکرد معدم ولی رفته رفته کمتر کردم و بهتره
با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)