2777
2789
عنوان

سفر به مشهد

80 بازدید | 15 پست

سلام

کسی هتل کاویان مشهد رفته؟ من میخوام همراه خانواده ام به مشهد سفر کنم. سه تا خانواده هستیم. که سه تا بچه و ۲ نفر کهنسال هم همراهمون هست. دنبال هتل قیمت مناسب و نزدیک حرم می گردم. قبلا هتل رضویه رفته بودم. ولی الان خیلی گرون شده. بین دوتا هتل گیر کردم. هتل کاویان.  هتل عماد. بنظرتون کدوم بهتره و کدوم نزدیک تره. خواهش می کنم اگر اطلاعی دارید بهم بگید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خوش بگذره وبهترین سفرتون باشه 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

الهی قسمت تون بشه و هرچی زودتر برید زیارت

ممنونم بانو انشالله 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

هتل عماد ۳۰دقیقه پیاده تا حرم داره نوشته بودن خیلی کثیف و بی کیفیت بوده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هتل کاویان نوشته بعد بازسازی خیلی کوچیک شده اتاقاش . میگه با غذا رزرو نکنید ک پول اب معدنی هم میگیرن. نوشته بگردین هتل های بهترم میتونین پیدا کنین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیز هر هتل دیگه ایی میخای اسمشو بگو بنویسم نطراتش بخونم

ممنونم خیلی لطف کردید.

اگر پیشنهادی برای هتل نزدیک و تمیز و قیمت مناسب دیدید ممنون میشم بهم اطلاع بدید.

ممنونم خیلی لطف کردید.اگر پیشنهادی برای هتل نزدیک و تمیز و قیمت مناسب دیدید ممنون میشم بهم اطلاع بدی ...

بفرما خونه ما، خانه خرابه ایی هست ولی صفا داره