2777
2789
عنوان

پسر رفیق باز

111 بازدید | 11 پست

بچه ها قراره تا یک ماه دیک بیاد خاستگاریم 

تو این مدت ک باهم بودیم خیلی سعی کردم از رفیقاش دورش کنم .ب زبون میگه گذاشتمشون کنار ولی تا یه رفیقش زنگ میزنه میگ بریم دور بزنیم یا بریم فلانجا اینم میره یا مثلا منتظره تا بحثمون میشه سریع از فرصت استفاده می‌کنه(تو این تایمی ک باهم قهریم و حرف نمی‌زنیم)می‌ره خونه رفیقاش عشق و حال می‌کنه عرق میخوره قشنگ ک گشت بعد میاد ک مثلاً آشتی کنیم

لفظاً میگه اولویت اولش منم ولی من ب چشم میبینم مادرش و رفیقاش و هرکس دیگ مهم تر از منه 

مثلا میخاد بره بیرون همون لحظه من زنگ میزنم میگه پیش فلانیم بعدا بهت زنگ میزنم و یا اگ یکم اصرار کنم بگم کجا میخای بری جلوی همون آدم بهم هرچیزی میگه مثلا شده عصابش جلو رفیقش خورد شده گفته صیکتیر بزن بچاک گوشی و قط کرده

خیلی گفتم رفیقات و بزار کنار خیلی 

رفیق بازیش شاید کم شده باشه ولی همش به اصرار و غر غر کردنای منه و همیشگی نیست چون ب محض اینکه دعوامون بشه سریع می‌ره پیش رفیقاش جنگل و دور دور و اینا

این آدمی ک فقط به اصرار من داره این کار و میکنه و میل خودش نیست و هروقت من نباشم هرکاری میکنه دیگ چشمم ازش آب نمیخوره ک رفیقاش و بزاره کنار 

میترسم از روزی که ازدواج کنیم و اون موقع دیک حتی حرفم واسش مهمم نباشه و رفیقاش الویت باشن تا زنش 

امشبم بحثمون شد سر همین قضیه و من بهش گفتم کلا تمومش میکنم .نمیدونم چیکار کنم نمیخام رفیق داشته باشه بخدا هرچی خرابی رابطس سر همین رفیقاس

چیکار کنم بچه ها بنظرتون 

فقط همین و فهمیدم ک با اجبار چیزی درست نمیشه چون اون بعد هر دعوا باز کار خدشو می‌کنه امشبم بحثمون شد میدونم ک باز پیش رفیقاشه

کم آوردم دیگ تو این مورد میخام تمومش کنم خسته شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه دختر چه پسر رفیق باز در اکثر مواقع درست شدنی نیستن 

رفیق داشتن اصلا بد نیست 

اما با رعایت تعادل تو هر چیزی از جمله ارتباط 

بعد ازدواج اخلاق های بد،خیلیییی بدتر میشه چون به دستت اورده و نگران جدایی هم نیست 

خوب قکرکن.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کلا رفیق نداشته باشه که نمیشه گفت

با دعوا نه با حرف حلش کن 

بهش بگو کمتر کنه رفت و آمدش با رفیقاشو و و و اینکه عرق خوردنو بزاره کنار

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه

درست میشه بنظرت اینجوری یا وقت تلف کردنه

ببین وقتی بری مشاور بگی واس مشاور پیش از ازدواج اومدی 

اول تستای شخصیت شناسی میگیره بعد راجب موضوعای مختلف جدا جدا باهاتون حرف میزنه 

این مشکل رفیق باز بودنش هم مطرح کن تا مشاور باهاش حرف بزنه ببینه در چه حد وابستس به دوستاش تغییر پذیر هست یا نه ، ولی بودن کسایی که درست شدن 

چند سالشه؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

بددهنیش پیش رفیقاش بیشتر منو ترسوند تا رفیق بازیش

و این آقا مگه کاروبار نداره ک همش در دسترس رفیقاشه؟؟

ب این میتونی تکیه کنی؟؟

مشاوره برا اینه ک یارو خودش بخواد اینکه خودش دوستداره رفیق بازیو

فقط اینو میدونم هر کی هر اخلاقی داشته باشه بعد ازدواج تر میشه مثلا رفیق باز ،رفیق باز تر ،بداخلاق بداخلاق تر

خوبم باشه خوبتر میشه هاا ولی بسنج اینارو

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤