2777
2789
عنوان

فارچ پوستی

41 بازدید | 9 پست

سلام من قارچ دارم اما بی رنگه رنگ پوستمه مثل جوشای خیلی ریز دیده نمیشه ولی برجستس و خارش شدید دارم میخارونم پوسته پوسته میشه دکترگفت قارچن اماهرپمادی دادن خوب نشدم🥴یه مدت ازبین رفت خودبخور تک و توک شاید بزور تو دستم میشد اما الان دستم چندجاش کنارهم افتاده چی بزنم خوب بشه

😫ناحیه تناسلیمم دارم خارش شدید دارم

4.5تادکترم رفتم متخصص زنان و پوست بیفایدس

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچه بودم زیاد میرفتم دکتر تا یه بار اتفاقی داروی مامانمو که برای حساسیت بود زدم از شانسم اثر کرد 

میخوای بخر بزن اگه جواب داد برو حالشو ببر 

اسم پماده : بتاکورتال ۱٪ (بتامتازون)

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

بعدز حموم تمام بدنتونو با آب و جوش شیرین آب کشی کنید ضدقارچه

پوستو نمیترکونه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
وقتی تجویز دکترا برات کارساز نبوده دیگه ماها نمیتونیم چیزی بگیم استفاده کنی

گفتم شاید کسی مثل من باشه دکترش یه داروی خوب داده یا یه چیزی استفاده کرده خوب شده

منم بچه بودم زیاد میرفتم دکتر تا یه بار اتفاقی داروی مامانمو که برای حساسیت بود زدم از شانسم اثر کرد ...

این همون بتامتازونه

ب من دکتر پماد ان ان فک کنم داده بود جلدش زرده اسمشو یادم نیست مثل بتامتازون بود جاش 

یه ژل بانوان بهم داد اماخب🫠تاثیری نداره

اطرافیانم انجام دادن چیزی نشد شمارو نمی دونم ولی اونا هم قارچ مقاوم داشتن.. روزی یک مرتبه

ممنون عزیزم  کف دستم زیاده فقط با ناحیه بکینی  😓خارش شدید دارمم اینسری انقذر خاروندم خون اومد اولین بار دستم اینجوری میشه ک خون بیاذ