2777
2789
عنوان

وای خدا حتی نمیتونم از جام پاشم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله خوب میشینولی ی هفته ما طول کشید تا خوب بشیم ولی از شدتش هی کم‌میشد

فدات عزیزم انشالله فقط دعا کنین دخترم نگیره😭دو سالش بود از اینا گرفته بود یعنی بچه کم مونده بود تلف شه هیچی هم اثر نمیزاشت براهمین میترسم

من وپسرممم مریض شدیم...به معنای واقعی دارم جون میدم..واسه ما تب ولرز سرفه شدید بدن درده

وای منم تب ولرز دارم  بدنمم انگار هزار کیلو وزنه بهش وصله خیلی ستگین سده نمیتونم پاشم از صبح دراز کش موندم طفلی دخترم بهم رسیده بدن درد وسر درد هم که دیگه افتضاحه

خیلی مزخرفه،،دوهفته شد تا دوتا پسرام خوب شدنسه روز پشت سرهم رفتن سرم گرفتن

یا خدا دخترمنم دو سالش بود از اینا گرفته بود کلا یه هفته تمام اسهال واستفراغ داشت وتب شدید براخمین میترسم نکنه بازم اونجوری شه خودمم اینجوری مریضم چه جوری میخوام به بچه برسم😭

فدات عزیزم انشالله فقط دعا کنین دخترم نگیره😭دو سالش بود از اینا گرفته بود یعنی بچه کم مونده بود تلف ...

درک میکنم دختر خودمم الان دوسالش بود گرفت حالم افتضاح بود براش

انشاالله سلامتیتون رو بدست بیارین به زودی زود

دوره اش باید بگذره دیگه من که پسرمم مدرسه ای بود اوضاع داغون امتحانا رو‌ نرفت

وای الهی پس امتحانا رو چیکار کردین؟ اصلا خیلی بده من خودم تا حالا اینجوری از پا درنیومده بودم 

وای الهی پس امتحانا رو چیکار کردین؟ اصلا خیلی بده من خودم تا حالا اینجوری از پا درنیومده بودم

نامه هی از پزشک برای معلمش می‌فرستادم تا امروز بعد چند روزه رفته دوباره مدرسه

درک میکنم دختر خودمم الان دوسالش بود گرفت حالم افتضاح بود براشانشاالله سلامتیتون رو بدست بیارین به ز ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله خدا به خودتون وبچه هاتون سلامتی بده اصلا هیچی اندازه سلامتی با ارزش نیس آدم وقتی مریض میشه میفهمه