2777
2789
عنوان

کسی هست لباس محلی بفروشه

187 بازدید | 19 پست

من چند دست لباس محلی می‌خوام 

یه کار فرهنگی قراره بکنم که پولی برام نداره در حال حاضر 

دنبال لباس های محلی قیمت مناسبم جایی یا کسی را سراغ دارین؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بلوچم اگه خواستی میتونم کمکت کنم

خیلی هم عالی 

لباس های بلوچی خیلی گرونه 

من شرایط اونقدر هزینه کردن ندارم 

اما اگر لباس کهنه و قدیمی و یا دست دوم هم باشه مشکلی نیست 

مدل و قیمت بهم میدید ؟ 

خیلی هم عالی لباس های بلوچی خیلی گرونه من شرایط اونقدر هزینه کردن ندارم اما اگر لباس کهنه و قدیمی و ...

تا چه حد میتونی هزینه کنی عزیزم ؟ 

اگه خواستی میتونم واسه ات عکس بفرستم 

برنامه باسلام لباس محلی های قیمت مناسب پیدا میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

تا چه حد میتونی هزینه کنی عزیزم ؟ اگه خواستی میتونم واسه ات عکس بفرستم

عزیزم قراره من چندین دست بخرم ، و برام مهمه ارزون باشه آخه خودم قراره هزینه کنم و واقعا کشش ندارم در حال حاضر که بریز بپاش کنم 😂

عزیزم قراره من چندین دست بخرم ، و برام مهمه ارزون باشه آخه خودم قراره هزینه کنم و واقعا کشش ندارم در ...

لباس محل ندارم، وگرنه رایگان واست می فرستادم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
عزیزم قراره من چندین دست بخرم ، و برام مهمه ارزون باشه آخه خودم قراره هزینه کنم و واقعا کشش ندارم در ...

برای شمال استان گلستان اگه بخوای میتونم عکس بفرستم قیمتش هم مناسبه حداقل هر دست شاید ۴ میلیون در بیاد

عکس هم بخوای میفرستم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

خب حدودا میخوای قیمت هر دست لباس چقدر بیفته ؟ چون چند مدل لباس داریم قیمت ها متفاوته    قیمت حدودی رو بگو واسه ات تا همون حد جور کنم عزیزم