2777
2789

روی صندلی روبرویش بودم بهم زل زده بود فکر کردم حواسش نیست معذب بودم رفتم صندلی کنارش نشستم(نیمکت)  بعد سرشو خم کرد دوباره زل زد منم ازش فیلم گرفت (پرو پرو دید دارم فیلم میگیرم هی زل میزد بهم و به دوربین) بلند شدم رفتم صندلی پست سرش(نیمکت) وقتی از کنارش رد شدم لهش گفتم مردک احمق جالب اینه پشت سرش هم نگاه میکرد 

هیچی دیگه از پارک خارج شدم کوفتم شد

به نظرتون با فیلمش چکار کنم قیافش داخل فیلم واضح است فیلمش را کحا پخش کنم همه قیافه شون ببینن؟  

میتونه ازت شکایت کنه ابجی احمق نباش

بهش میگفتی مامانتو میخورم یه بار دیگه اینجوری نگاه کنی

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصن کسی رو نگاه نمیکنم تو خیابون و پارک که بخوام متوجه بشم کسی داره نگاه میکنه فقط گاهی نگاه های ...

ببین من خیلی روی حریم شخصیم حساسم اصلا یک نفر نگاهم کنه مرمورم میشه ناخودآگاه میفهمم

ببین من خیلی روی حریم شخصیم حساسم اصلا یک نفر نگاهم کنه مرمورم میشه ناخودآگاه میفهمم

منم متوجه میشم عصبی هم میشم 

ولی بهترین روش اینه که خودتو بزنی به ندیدن و نشنیدن

وقتی توجه میکنی متاسفانه ادمای کم هوش برداشت بد میکنن میگن اخ جون دختره هم خوشش اومده

منم متوجه میشم عصبی هم میشم ولی بهترین روش اینه که خودتو بزنی به ندیدن و نشنیدنوقتی توجه میکنی متاسف ...

اخه این خیلی پرو بود بهم اخم هم کرده بود و زل زده بود انرژی منفیش را حس میکردم اگر عکسش را نشونت بدهم تو هم چندشت میشه