2777
2789
عنوان

با پدرم دعوام شد

342 بازدید | 16 پست

من مستاجرم پول رهنم کمه خونه های خوب گیر نمیاد 

چند شبه دنبال خونه با همسرم میگردیم هرشب بابام زنگ میزنه چیشد پیدا کردی میگم نه با این پول کم ما کجا خونه میدن خونه هست ولی فلان منطقه....

میگه نه اونجا نگیر خونه مشترک نگیر منطقه شلوغ و پایین شهر نگیر 

منم گفتم کجا بگیرم با این پول بحثمون شد

تند رفتم 

اونم نازاحت شد گوشی رو قطع کرد

الان حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم حب میدونم صلاح منو میخواد اما منم عصابم خورد بود ازین بنگاه بع اون بنگاه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا فردا زنگ بزن بگو بابا دیشب واقعا اعصابم خورد بود ببخشید

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بنده خدا نگران پیگیری میکنه

اره میدونم ولی خب منم روم خیلی فشاره نمیخواسنم اینطوری صحبت کنم خودم خیلی درگیر مشکلات زندگیم هستم با بچه کوچیک اسباب کشی حالا خیلی پشیمونم دیشب این اتفاق افتاد الان زنگ زدم جواب نداد

برو دیدنش دلشو بدست بیار نزار شده حتی یه شب پدرت از شما با ناراحتی بخوابه

دیشب با ناراحتی خوابید حتی شامم نخورده بود وقتی رفته بود خونه مامانم گفت خیلی حالش گرفته بود سرشو گذاشت خوابید هیچیم نگف

دیشب با ناراحتی خوابید حتی شامم نخورده بود وقتی رفته بود خونه مامانم گفت خیلی حالش گرفته بود سرشو گذ ...

آخی الهی حتما یه گل یا شیرینی بخر ببر از دلش در بیار تو این دنیا تنها چیزی که تکرار نمیشه فقط پدر و مادره

آخی الهی حتما یه گل یا شیرینی بخر ببر از دلش در بیار تو این دنیا تنها چیزی که تکرار نمیشه فقط پدر و ...

ببینم فردا شب میتونم فرم خیلی خجالت زده ام یجوری با حرفام منظورم بهش رسوندم ک تو زندگیم خیلی دخالت میکنید