2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم از اول سونو دادی انقدری بود یا به مرور بزرگ شد؟؟

نمیدونم. دست که میزدم احساس میکردم یه چیز سفتی هست تو سینم، چون سینمم درد میکرد رفتم سونو و بعدشم ام ار ای سینه گفتن کیسته. حالا نوبت جراحی میخوام بگیرم نمیدونم کدوم دکتر خوبه

نمیدونم. دست که میزدم احساس میکردم یه چیز سفتی هست تو سینم، چون سینمم درد میکرد رفتم سونو و بعدشم ام ...

اها منم کیست دارم توده هم دارم تو سینه هام ولی دوسال میشه سونو ندادم دکترم گفت باید هر شش ماه سونو بذی برسی بشه ولی من نرفتم ایشالا ک زودتر خوب بشی عزیزم💙

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

اها منم کیست دارم توده هم دارم تو سینه هام ولی دوسال میشه سونو ندادم دکترم گفت باید هر شش ماه سونو ب ...

چرا نرفتی؟ من انقدر نگرانم. همین که دکتر گفت احتمالا کیسته زود رفتم سونو و ام ار ای. توام برو حالا ایشالا کیست تو بزرگ نباشه. مال من ۳/۵ سانته بخاطر همین باید جراحی شه. ولی توام برو حتما. سلامتی بزرگترین نعمته

چرا نرفتی؟ من انقدر نگرانم. همین که دکتر گفت احتمالا کیسته زود رفتم سونو و ام ار ای. توام برو حالا ا ...

داغون شدم بخدا این از وضعیت سینه هام رحمم زخم عمیق دارع حالا سرطان سینه  و رحمو باهم نگیرم خدا بخیر کنه همش درگیر کارای بچه هامم ی رپز به درس این برس ی روز اونو ببر دکتر ارع واقعنی هیچی جای سلامتیو نمیگیره باید برم برای شماام دعا میکنم 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

داغون شدم بخدا این از وضعیت سینه هام رحمم زخم عمیق دارع حالا سرطان سینه و رحمو باهم نگیرم خدا بخیر ...

خدانکنه اینجوری نگو. انشالله هیچیت نمیشه ولی حتما یه سونوگرافی برو تو اولین فرصت.

قربونت برم عزیزم مرسی🥲