2777
2789
عنوان

کیاسقط داشتن

71 بازدید | 11 پست

من پونزده بهمن سقط داشتم کیسه بارداری وزرده تشکیل شد اما جنین تشکیل نشد. من قبل بارداریم چکاب داده بودم هم سونو هم پاپ اسمیر هم چکاب قبل بارداری الان بعد سه ماه باز ازمایش تیرویید پرولاکتین کم خونی ویتامین د اینا دادم میترسم ولی باز تکرار بشه باز چیا نیاز خیلی میترسم

متاسفم انشااله بارداری بعدی همه‌چی خوب پیش بره

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه فقط یودو فولیک

شنیدم ویتامین ای باعث جلوگیری از سقط میشه 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

عزیزم چون اولی اینطور شد دلیل نمیشه دور ازجون دوباره تکرار شه منم اولین سقط شد.

این سری باردار شدی هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه. 

و به شوهرت قبل اقدام عرق کاسنی بده بخوره روزی یه استکان.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم چون اولی اینطور شد دلیل نمیشه دور ازجون دوباره تکرار شه منم اولین سقط شد.این سری باردار شدی هر ...

اخه عرق کاسنی ک سرده مگه نمیگن گرمیجات بخورین قبلش

منم سه سال پیش مثل شما شدم ولی خود به خود به خونریزی افتادم مثبت فکر کن الان سه تا بچه دارم تو دوسال یکیش دوقلو اون یکیشم ناخواسته بلافاصله باردار شدم توکلت به خدا باشه استرس کیفیت تخمک میاره پایین البته هم من و هم همسرم مکمل ویتامین میخوردیم

اخه عرق کاسنی ک سرده مگه نمیگن گرمیجات بخورین قبلش

کاسنی برای اسپرم عالیه حتما بده بخوره تقویت میکنه اسپرم رو 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم