2777
2789
عنوان

چجوری به خانوادم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 19 پست
خیلی عذر میخام این سوالو میپرسم🤭ولی قسمت ناحیه تناسلی بدنتون هم حالت‌های دخترانه داره؟یا نه؟همیشه ا ...

خواهش میکنم عزیزم ، هر سوالی داشتی بپرس ازم 🌹

ببین افرادی مثل من اندام جنسی مردانه دارن اما به دلیل اینکه تستوسترون زیادی ندارن اندام بسیار کوچیک میشه ، 

راجب عمل هم ، ابتدا بیضه ها برداشته میشه و سپس با پوست کیسه بیضه اندام جنسی زنانه و کاملا طبیعی ساخته میشه 🙃

سوالی دیگه داشتی بپرس حتما 🧡🫂

خیلی عذر میخام این سوالو میپرسم🤭ولی قسمت ناحیه تناسلی بدنتون هم حالت‌های دخترانه داره؟یا نه؟همیشه ا ...

من برات توضیح می دم. همه جور آدمی در این طیف هست. کسی هست که ظاهر کامل یک جنس هست و روحیات و احساسات یکی دیگه.
کسی هست که می بینی ویژگی های دو گانه داره. یک ذره از این و یک ذره از اون. مثلا من خانومی رو می شناسم که صدای کلفت و ریش و صورت کامل مردانه داشت. ولی مانتو و مقنعه می پوشید چون احتمالا آلت تناسلی از اول دختر بود و به عنوان دختر مدرسه می رفت.
کسان دیگه ای هستند که سطح هورمونی شون فرق داره. شما شاید علایم رو نبینی و حس نکنی ولی خودشون حس می کنند.

حتی من یک مورد مصاحبه دیدم. طرف ظاهرش و الت تناسلی و همه چیز دختر بود. احساسات و تمایلات پسرانه داشت. در آزمایشات بعدها معلوم شده بود که از لحاظ ژنتیکی کروموزوم مرد داره!! یعنی در شکمش بیضه پنهان و پایین نیومده داشت.
در همه ی این موارد موارد زهنی هم نقش مهمی داره دیگه.
در نهایت ما آدم های خیلی خیلی بدجنس و نادان هستیم. خیلی این جور معلولیت ها رو اذیت می کنیم. خیلی پذیرشمون کمه. خیلی اذیت می شند افراد. لازم نیست سوال خصوصی بپرسیم. ولی لازمه بدونیم که همه جوره ممکنه. و درک نشون بدیم.  

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگر کنکور داری فعلا که اصلا بهشون نگو. بگذار آرامش خودت حفظ بشه.
بعد این فکرو از سرت بیرون کن که توی دانشگاه نفهمند. کارهای تغییر جنسیت به اون سرعت انجام نمی شه. اصلا درست هم نیست به اون سرعت انجام بشه. 

تو هر چه قدر به خودت وقت بدی که کمی بیشتر فکر کنی بهتره. این عمل ها خیلی وقتا می زنه فردو ناقص می کنه. 

چون توی ایران این تنها نوع ناهنجاری جنسی هست که پذیرفته شده همه می رن عمل می کنند. 

ولی عمل برای خیلی ها مناسب نیست.
شما وقتی با خانواده مطرح کنی می تونی توی جمع های خصوصی تر با ظاهری که می خواهی و رفتاری که می خواهی ظاهر بشی.
و اینا برات لازم هست تا ببینی اصلا هویتت چی هست و چی می خواهی؟ اصلا عجله نکن.

خیلی دلت خواست زندگی جدیدی شروع کنی بعدا دانشگاه رو عوض می کنی. یا برای مقاطع بالاتر.
برای گفتن هم با والدی که باهاش ارتباط بهتری داری شروع کن. وقتی خودتون تنها هستید بگو. و سعی کن احساساتت رو بیشتر بگی. همین دیگه!! بعد اجازه بده اون والد بره برای خودش تجزیه تحلیل کنه. درکش کن که برای اون هم سنگین هست. فرصت بده بهش.
همینا دیگه.
فعلا تمرکز کن روی کنکور و عجله نکن. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

ببین اگر کنکور داری فعلا که اصلا بهشون نگو. بگذار آرامش خودت حفظ بشه. بعد این فکرو از سرت بیرون کن ک ...

🥲🥺وااای مچکرم از تمام صحبت ها توصیه هات واقعا ممنونم خیلی کمکم کردی 

حتما 🥺🫂🧡