2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مشکل داره

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

سنش خیلی کمه خیلی خیلی

الان هر چقدرم نصیحت کنی نمیفهمه 

هیچی نمیفهمه محدودم کنی شاید قائمکی کاری بکنه بدتر بشه

رفیق شو باهاش از در رفاقت وارد شو همه چیو بیاد بهت توضیح بده قانع کن به ضررشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

اتفاقا عالیه 

الان سن رل زدنه 

درس و..... باشه بعد رل زدن 😒

مادر و پدرتون یکم بیشتر وقت بذارن برای نظارت و دوستی و توجه به ایشون 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اتفاقا عالیه الان سن رل زدنه درس و..... باشه بعد رل زدن 😒مادر و پدرتون یکم بیشتر وقت بذارن برای نظا ...

خب نمیشه کنترل کرد 

مادر و پدر شاغل میشن 

خونه نمیشن از طرفی هم اگه مادر و پدر حرفی بزنه

دعوا میکنه

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

خب نمیشه کنترل کرد مادر و پدر شاغل میشن خونه نمیشن از طرفی هم اگه مادر و پدر حرفی بزنهدعوا میکنه

خب دعوا کنه اون پدر ومادره که حرفش باید انجام شه گوشی بگیرید 4 بار نهایتا اعتصاب غذا کرد ندید بی اعتنایی کنید ببینید تاکجا میره

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
خب نمیشه کنترل کرد مادر و پدر شاغل میشن خونه نمیشن از طرفی هم اگه مادر و پدر حرفی بزنهدعوا میکنه

چرا نشه 

حتما مشکلی داره که سمت این رابطه ها رفته 

تنهایی کمبود محبت پول و..... 

باید پدر و مادر وقت بذارن 

مادرتون نرن اگر میشه سر کار 

آینده بچه مهمتره 

باید باهاش دوست باشن وقت بگذرونن به اندازه تنبیه کنن و.. 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب دعوا کنه اون پدر ومادره که حرفش باید انجام شه گوشی بگیرید 4 بار نهایتا اعتصاب غذا کرد ندید بی اعت ...

اخه تند میری تهدید به خودکشی می کنه

میگه زندگی خودمه به کسی ربطی نداره

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]