2777
2789

شوهرم یه شب که از ماموریت برگشت ،گوشیش و گرفتم ،دیدم تو واتساپ  یه شماره که زیرش نوشته شده بودشقایق نوشته:سلام خوبی،شام خوردیم الان اومدیم خونه هامون بخوابیم...

منم دیوونه شدم تا شوهرم تو دستشویی بود شماره ی ناشناس و برداشتم و باگوشی خودم شماره اش و گرفتم،که یهو بدنم یخ کرد و دیدم اسم یه زن آشنا که شماره اش و سیو داشتم و مطلقه هم هست تو گوشیم اومد بالا.

وقتی شوهرم اومد من و دید که فقط مثل مرده ی متحرک نگاهش میکردم و هیچ چی نمیتونستم بگم،تکونم میداد و قسم میخورد که بقرآن ،بخدا چیزی نیست.

بخدا من فقط بهش کمک کردم.

اون خانم فقط در حد کمک مالی و درخواست پول به من پیام داد و بعدش هم براش خواستگار فرستادم تا ازدواج کنه و دیگه دست از سر من برداره

ولی من هنوز آروم نشدم و یه چیزی مثل خوره داره وجودم و میخوره

باسه تا بچه کجا برم؟چکارکنم؟حرفاش و باور کنم؟نکنم؟

دارم دیوونه میشم

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

💥💥💥💥💥💥💥ساده نباش💥💥💥ساده نباش 💥💥💥ساده نباش 💥💥💥💥💥💥💥💥💥

خب چکارکنم؟

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
حق دارین خانم واقعا سخته بعضی صحبت ها درد دل ها رو نمیشه به هرکسی گفت

چکار کنم،چجوری باورش کنم؟

عزیزم خیلی خیلی سخت هست این موضوع ولی باید قوی باشی شما مادر سه فرزند هستی روحیت رو درست کن خودت نباز مردها اکثرا شیطنت را دارن سعی کن درست کنی ولی فکر جدایی و طلاق ازسرت بنداز

عزیزم خیلی خیلی سخت هست این موضوع ولی باید قوی باشی شما مادر سه فرزند هستی روحیت رو درست کن خودت نبا ...

خب به چی فکر کنم

یچیزی مثل خوره داره وجودم و میخوره