2777
2789

که در این زمینه کمکم کنه که ترسم بریزه

میدونید بیشتر ترسم برای اینه که مبادا خطایی ازم سر بطنه که دیگرون بازخواستم کنند خیلی استرس میگیرم حتی اگه بلد باشم،تورو خدا فکر کنید منم خواهرتونم کمکم کنید تا اخر عمرم دعام پشتتونه

بلاخره همه چیز درست میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ماشین از خودت داشته باشه،وشهرت شهر بزرگ و شلوغ نباشه به هیچی احتیاج نداره 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

کتاب و پادکست واسه کار عملی مثل رانندگی جواب نمیده

تا نشینی تنها پشت فرمون و رانندگی نکنی ترست نمیریزه

فوقش به ماشین دو نفر هم میمالی، دنیا که به اخر نمیرسه

ولی بشینی تو ذهنت تصور کنی چیکار کنم چیکار نکنم جواب نمیده

تو خیابونا هم فک نکن همه اوستان، کسایی هستن ۲۰ ساله راننده‌ان ولی بلانسبت گاوی رانندگی میکنن

پس هر کی ازت ایراد گرفت، اوستا نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم مثل شمام .ولی ترسن اینه که به کسی بزنم چون خودمو ماشین زد و داغون کرد،گردنم نابوده

نمیزنی

من خودم تجربه تصادف با ماشینو دارم، عابر بودم ماشین زد زیرم پرت شدم ۱۰ متر اونور تر

ولی دلیل نمیشه

تو اگر انسان سالمی باشی به لحاظ جسمانی و سرعت عمل (که قطعا بودی که بهت گواهینامه دادن) امکان نداره بزنی به کسی، مگه سرعتت جای نادرست خیلی زیاد باشه یا شرایط این چنینی

وقتی آدم گربه یا کبوتر میبینه رو زمین میزنه رو ترمز، آدم ببینه نمیزنه؟ آدما هم همه جای خیابون نیستن که، از جاهای خاصی رد میشن تو هم از اونجاها با احتیاط عبور میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خیلی داری بهش فکر می کنی. این عامل مشکل است. جلو جلو داری وحشت پنداری می کنی؟کلا آدم ریلکسیشن هستی؟

نچ استرس میگرم همچین مواقعی

بلاخره همه چیز درست میشه

عزیزم رانندگی حتما باید خودت بشینی که بتونی با خیال راحت رانندگی کنی 

تو این مسیر یه مربی که بهت جرئت بده خیلی میتونه بهت کمک کنه من مربیم خانم ربيعي بوده که شمارشون رو برات میزارم

ايشون هم خیلی خوش اخلاق و حرفه ای در آموزش هستند هم بهت اعتماد بنفس میده از طریق آموزش اصولی 

مطمئن باش از انتخابت پشیمون نمیشی

خانم ربیعی

09127617994