بچه ها تایپک قبلیمو بخونید ک چه بلایی سرم اورد،میخوان برم پیش رئیسش اون دفتر خونه ای ک رفتیم سردفترش زنگ زد مستقیم به فرمانده و در جریان گذاشت و قرار من و پدرم یروز بریم پیشش مشکلات اخلاقی تهدید و اسلحه کشیده روم و با ماشین نظامی فیلماشو دارم ک آورده منو دم در و اینا و مدارک اعصابش میخوام سر دفتر آدم کله گنده ای بود گفت برو بهش بگو ابروشو ببر،ولی امروز هم کارش میگه برو دادگاه نظامی ازش شکایت کن یا یه پیج فیک دختر اینا بزن اسکرین شات بگیر پیامهاشو بده حفاظت نظر شما چیه؟؟
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••