2777
2789

چند سالته دفعه اولته میخوای بزنی؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یکی رفتم اردو پارک بانوان افسرده شدم همه اسکینی خوشگل بدن صاف صاف پاهاشون 😭💔 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

زیر بغلم تیرس احساس خجالت میکنم ولی

منم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

قبل شیو نمک بدن و بعدشم لوسیون رازشونه

نه بابا دخترای ۱۴ساله امده بودن پاهاشون سفید زانو هاشون پاهاشون لاغر صاف شکم بند لاغر صاف صاف منظورم از صاف لاغر مثل یکی اصلا شکم پهلو پا نداره بهش میگن صاف صاف اسکینی خوشگل

دفعه اولم نیس ک شیو میکنم بار اولمه میخام کل بدنمو شیو کنممم۱۷

موبر بزن 

بعدم ببین اغلب خانوما ناحیه تیره دارن خجالت نداره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اگه به موبر حساسیت نداری بزن از ژیلت بهتره .

زیربغل تیره هم عادیه اصلا زشت نیست خجالت نکش ‌

برای درمانش هم یکم وقت لازمه روشن کننده ژنو یا ژیناژن بزن و همیشه مرتب لایه برداری کن و از ژیلت استفاده نکن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نه بابا دخترای ۱۴ساله امده بودن پاهاشون سفید زانو هاشون پاهاشون لاغر صاف شکم بند لاغر صاف صاف منظورم ...

منم اسکینیم ولی چرا راضی نیستم از خودم🥲

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎