2777
2789
عنوان

کیا شقاق دارن

375 بازدید | 49 پست

چ کارایی انجام دادین ک موثر بوده؟ برا من ی شکافه و ی زائده گوشتی ب سمت بیرون🥲 دکتر هم رفتم پماد داد اصلا اثری نداشت

خداجونم کمکمون کن ما همه به کمکت احتیاج داریم

انتی همورویید بخر مارک باریج یا ی مارک خارجی خودشم اپلیکاتور داره فک کنم ده تا

سعی کن انجیر بخیسونی ابشو بخوری و الان فصل توت هست بخر هر روز بخور خصوصا توت سیاه 

پمادم کامل فرو کن و بزن بی درنگ خوب خوب میشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم ولی حسش نمیکنم فقط از نظر ظاهری زشت شده

برا شما هم شکافه هم زائده گوشتی؟؟

منو اذیت کرده هم خون ریزی داره هم چون سندروم روده دارم یبوست میشم کلافم میکنه

انتی همورویید بخر مارک باریج یا ی مارک خارجی خودشم اپلیکاتور داره فک کنم ده تاسعی کن انجیر بخیسونی ا ...

انتی همرویید برایه شقاق جواب میده؟؟🥺🥺

فقط نباید یبوست بگیری .

مشکل اینجاست ک سندروم روده دارم اسهال یبوست و باهم دارم دارو هم دارم میخورم ولی بازم یبوست میشم😭

انتی همورویید بخر مارک باریج یا ی مارک خارجی خودشم اپلیکاتور داره فک کنم ده تاسعی کن انجیر بخیسونی ا ...

این دارو دیگه زیاد استفاده نمیشه یه پماد جدید اومده محشره

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

مادر منم مشکل شما رو داره یبوست رو درمان کرده اما هنوز نتونسته چیزی ‌پیدا کنه که شقاق رو ترمیم کنه پماد ها و شیاف ها هم باید با احتیاط استفاده شن چون خیلی هاشون باعث نازک شدن پوست میشن و این خیلی بده

فاروس:فانوس دریایی😊