2777
2789
عنوان

بیاین😰😰😰😰😰

192 بازدید | 15 پست

یکی تاپینگ زد ک خواب شیطان دیده و ..... خیلی میترسم من از این چیزا در حدی که الان یخ کردم و پشت سرم از درد تیر میکشه 😭😭😭😭😭😭 

نامزدمم خوابیده نمیتونم بهش زنگ بزنم 

ترخدا  چیکار کنم ترسم کم بشه😭😭😭😭😭

گفتم : اروم رانندگی کن _ سرتم تو گوشی نباشه _ کمربندتم ببند _ هرجام خوابت گرفت بزن بغل بخواب ______(گفت : منم دوستت دارم)________

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بی خیااااااااااااال ....

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
بهش فکر نکن

اخه دست خودم نیست حالت فوبیا دارم یه فیلم ترستاک ببینم حدودا 2 ماه باید یکی پیشم بخوابه

گفتم : اروم رانندگی کن _ سرتم تو گوشی نباشه _ کمربندتم ببند _ هرجام خوابت گرفت بزن بغل بخواب ______(گفت : منم دوستت دارم)________
بابا بی خیااااااااااااال ....

نمیدونم یهویی احساس میکنم یکی تو اتاقمه😭

تاپینگ چیه😅 تاپیک گلم😍 ی تاپیک جوک برو حالت خوب میشه

خخخخ از استرس نمیدونم چی مینویسم همینجوری تند تند تایپ.میکنم👻👻👻👻👻👻

شرمندم..نمیخواستم بترسونمتون خودم انقد گیج بودم فقط نی نی سایت به ذهنم رسید بازم عذر میخوام آیت ا ...

سلام عزیزم راستش بخاطر شما نبود خودم نشستم انابل 2 نگاه کردم امشب بعد تاپیک شما👻👻👻👻👻👻کلا هیچی لامپ اتاقم روشن کردم نسشتم 

نمیدونم یهویی احساس میکنم یکی تو اتاقمه😭

بازم میگم ده بار بگووووو بی خیاااااااااااااال بابا شیطان تا حالا کی رو خورده تو دومیش باشی

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
بازم میگم ده بار بگووووو بی خیاااااااااااااال بابا شیطان تا حالا کی رو خورده تو دومیش باشی

تو فیلمه انابل میخندیددددددد👻👻👻👻ترسیدم خب

من خیلی بچه م؟😭😕😈👻

نترس دختر اینا همش فیلمه . شیطان رو میشه تو وجود آدمای امروزی دید روزانه هزار تا شیطان میتونی ببینی وقتی بهت دروغ میگن و دورت میزنن اونوقت الان از یه شیطان ساخته و پرداخته ذهن یه کارگردان ترسیدی؟ بگیر بخواب دختر خوب 

هیچ