2777
2789
عنوان

همسایمون با من یک جوری 😑😑😑

419 بازدید | 23 پست

همسایه واحد کناری زن شوهر دکتر هستند یک جوری هستند امروز آمدم بیرون دخترش به من سلام داد باباش سریع عصبانی شد به دخترش یک جوری نگاه کرد دخترش ترسید اصلا منو نگاه نکرد یا من گفتم چرا اینقدر برق ها قطع میشه بهم گفت احتمالا صلاح دونستن که قطع میکنن یا من هنوز حرفم تمام نشده میرن تو درو محکم می‌بنده هر هفته یکی یکی راه پله هارو میشوره 

این هفته نوبت اینا بود منم رفتم بهشون گفتم زنه گفت نمیتونم نه وقت دارم نه حوصله یک کارگر میارم میگم بشور چرا اینجوری چرا با من بد هستند مگه من چکار کردم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

خود بزرگ پنداری مزمن دارن 

حرف نزن باهاشون دختر توام مگه بیکاری با اینا ذهن به دهن میشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا از یه پسره خوشم میومد خب اصلا مامانش نمیشناسم کیه اصلا حتی خانوادش نمیشناسم بعد یبار منو دوستم پایین بودیم مامانش از اونور امد به من نگاه میکرد نگاش خیلی بد بود خیلی سرد و ترسناک نمیدونم چرا 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

حالات شبیه اظطراب وسواس فکری و کمی ضد اجتماعی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نمونه بارز تحصیلات شعور نمیاره

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

اینطور ک معلومه خیلی میری در خونشون .. منم خوشم نمیاد با همسایه ها قاطی بشم هی بیان در خونمون تذکر ف ...

نه دم در بعضی وقتا صحبت میکنم اونم خیلی کم چون زنه یک جوری وامیسته نگاه میکنه انکار من گدام

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

همسایه های ما یکی دم در واحدش اشغال می‌ذاره تو یه طبقه ایم همش دعوا دارین باهاشون کل طبقه رو بو برمیداره یکی دیگ هست صبح اشغالش میذاره تو کوچه گربه پاره می‌کنه کلا جلو در همیشه کثیفه یکی هست میگ ما نیستیم که پول اب ندن بعد ساختمون دوربین نداره یواشکی از راه پله میرن میان داستانه 😂🤦🏻‍♀️