2777
2789
عنوان

منطق زن بابای من میدونید چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 32 پست

در چه حد اگه زیاده خب بابات حق داره

اگه کمه و زنش ولخرج نیس و پس انداز میکنه عیب نداره

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

عزیزم زن بابات مادر شما نیست ولی همسر پدرته و مثل همه ی خانومای دیگه از همسرش انتظار خرج و مخارج دار ...

بگیره از شوهرش کی گفته کل اون پول مال اونه؟؟

اصلا چرا مبگه تو کارت خودش بزنن😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😀😀😀😀😀😀

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

بگیره از شوهرش کی گفته کل اون پول مال اونه؟؟اصلا چرا مبگه تو کارت خودش بزنن😮

خب حتما پدرت مشکلی نداره 

وگرنه شماره کارت خودشو میداد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دیوانه اس بخدا😮میگه‌تو کارت خودش بریزنبابام که جدیدا نداده بهشون قبلا بهشون داده دارن کم کم پس میدن

اول اینکه اونا کار زشتی میکنن اینجوری پس میدن باید محترمانه به حساب خود پدرت بریزن و زنگ‌ بزنن تشکر کنن

دوما شما دخالت نکن ی موضوعی بین خودشون 

متوجه شدی چی گفتی برادر؟پول شوهرشه از شوهرش پول میگیره در واقع

بله دقیقا متوجه شدم چی میگم.  اون زن حق داره پول بگیره حق داره از شوهرت خرجی بخواد . ولی اینکه اون پولی که شوهرش قرض داده به کسی رو بخواد به زور بگیره حق نداره . حق نداره خودش رو مالک اون پول بدونه مگر اینکه شوهرش خودش بهش بده 

بله دقیقا متوجه شدم چی میگم. اون زن حق داره پول بگیره حق داره از شوهرت خرجی بخواد . ولی اینکه اون پ ...

حق داره یا نداره چیزیه بین خود اون خانوم و اقا

قانون که حدود این حق رو مشخص نکرده

لابد اقا مشکلی نداره با مسئله

حرص نخور شما 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

حق داره یا نداره چیزیه بین خود اون خانوم و اقاقانون که حدود این حق رو مشخص نکردهلابد اقا مشکلی نداره ...

من حرص نمی‌خورم شما میگی حق داره من مبگم حق نداره اگر شوهرش نخواد 

زیر ۲ تومن نیست اخرین بار ۲۵ تومن دادن مثلا ده تومن زدن تو دو روز معلوم نیست کل پولو چیکار کرد بابام ...

وا چقد زیاد😐

این دیگه نوبرشه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

دیگه اینو منو شما مشخص نمیکنیم

متاسفم واقعا حس بدیه که جای مادرت کسی باشه اما بلاخره این یه اتفاقه که الان افتاده بافکرکردن ودرگیرکزدن خودتون بااین جزئیات رابطه اونا فقط خودتونو عذاب میدیدسعی کن زیاد به کاراش دقت نکنی چون خودت اذیت میشی واون کارخودشو میکنه چون شرعا وقانونا همسرشه ورابطش رو از زاویه ی نگاه شما نگاه نمیکنه