2777
2789
عنوان

کسی عربی بلده سوال دارم

79 بازدید | 12 پست

میگن ثلاثی مزید وثلاثی مجرد اینطور تشخیص بده که اگه تو باب بود ثلاثی مزید پس چطور

تفاوت بین ثلاثی مزید وثلاثی مجرد
 پس چطور مَنَعَ که بر وزن فَعَلَ و در باب تفعیل  قرارمیگیره ثلاثی مجرد هست؟

دبیر عربی ام

اون مَنَعَ نیس

مَنَّعَ هست

تشدید داره این مال باب تفعیله

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

دبیر عربی اماون مَنَعَ نیسمَنَّعَ هستتشدید داره این مال باب تفعیله

مَنَعَ است که چون ثلاثی مجرد هست در وزن فاعل میشه مانع 

میشه کمکم کنید تفاوت ثلاثی مزید ومجرد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مَنَعَ است که چون ثلاثی مجرد هست در وزن فاعل میشه مانع میشه کمکم کنید تفاوت ثلاثی مزید ومجرد؟

راه ارتباطی بذار ویس بفرستم 

با تایپ نمیتونم متوجهت کنم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

امروز خوندمشون اتفاقا اون منع باید تشدید داشته باشه که میشه باب تفعیل

آره تازه متوجه شدم

خودتون میشه توضیح بدید این ثلاثی مجرد و مزید چطور از هم تشخیص بدم چون برای اسم فاعل ومفعول نیازه

مَنَعَ است که چون ثلاثی مجرد هست در وزن فاعل میشه مانع میشه کمکم کنید تفاوت ثلاثی مزید ومجرد؟

مانع اسم فاعله فعل نیست ک

آره تازه متوجه شدمخودتون میشه توضیح بدید این ثلاثی مجرد و مزید چطور از هم تشخیص بدم چون برای اسم فاع ...

ببین که توی فعل به حز سه حرف اصلی زائد داشت میشه مزید مثلا جاهدوا بر وزن فاعل که از باب مفاعله

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.