2777
2789
عنوان

لات یعنی چی

496 بازدید | 12 پست

تو گوگل زدم لات یعنی ارزال و اوباش

اون وقت تو فیلم های قبل انقلاب

مداوم نشون میداد یک لات میداد همه لت و پار میکنه

یعنی طرف ارازل بودش میومد همه لت و پار میکرد؟

و بعد عم یک لوتی با مرام مهربون و سخاوت مند حساب میومد (به مردم و فقرا هم پول میبخشید ، عجیب اینکه بدون اینکه کار کنه ، نمونه اش اکبر عبدی تو سریال حسن آقا حسینی قشنگه شاگرد قهوه خونه بودش اما بشد ولگرد خیابان گرد اهل تفریح  و اهل قلیان و همه چیز بودش ، اونوقت تو سریال نشون دادن حسن آقا بخاطر حکایت ناموس آدم کشت و بعد نشون دادن مخفیانه خرج یک زن بیوه میداده )

واقعا آدم لات که به معنی ارازل هستش

آدمی مهریان سخاوتمند و بخشنده هستش

و همچنین با غیرت 

ناموس پرست

فحش ناموس نمیدن

الان ارازل جور دیگه ای تعریف میشه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون مال قدیماست .لات به مردای الان نمیاد حیف اسم لا ت. لوت اینا. چاقو کش و بی فانوسن قدیما طرف از زندان میومد منش لوتی مرام داشت الان طرف از زندان میاد از قبلم بدرد نخور تر ارزش سلام کردنم ندارن میشینن برای همه نقشه میکشن چون رفته زندان بد بیاری اورده باید همه تاوان بدبیاری اونو پس بدن .

سطح دغدغه ملت :/

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

اون مال قدیماست .لات به مردای الان نمیاد حیف اسم لا ت. لوت اینا. چاقو کش و بی فانوسن قدیما طرف از زن ...

همان پس اون لات فقط تو فیلم های شاه تبلیغ میشد شده تو واقعیت ارازل ارازل هستش این هم یک فریب شاه هستش که مردم هنوز تفاوت لات و ارازل نمیدونن 

جدی نمیدونم خوب یا بد

ولی اصطلاح لوتی بامرام و خیلی شنیدم 

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

اگه دستان تو باز است برخیز و قیام کن و مارا هم با خودت همراه کن

چه بگویم زبانم قاصر است

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

قدیم به ادم با مرام و با غیرت و خونواده دار و مردم دار لات میگفتن

اما بعدا کلا تغییر معنی داد و دقیقا بر عکس شد یعنی بی اخلاق و بی خانواده و بی غیرت و بی ،،،،

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .