2777
2789
عنوان

معلم دبستان

614 بازدید | 24 پست

سلام دوستان .ازتون میخوام راهنماییم کنین لطفا.من لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی هستم .۳۴سالمه و متاهلم و یه فرزند دارم .دوس دارم معلم ابتدایی بشم و مخصوصا به کلاس اول و دوم بیشتر علاقه دارم تدریس کنم چون بچه ها رو خیلی دوس دارم و تو این سن به این نتیجه رسیدم که شغلی که با روحیه ام سازگاره معلمیه ☺️خیلی دیر به این نتیجه رسیدم‌ولی خب ...

منی که مدرک ندارم به نظرتون میتونم از جهاد دانشگاهی مدرک بگیرم و تو مدارس غیر دولتی تدریس کنم؟از دوستانی که اطلاعات دارم خواهش میکنم راهنماییم کنن

و اینکه من چطوری میتونم اقدام کنم  برای استخدام .میدونم فعلا زوده برا این کار و حداقل باید یک سال وقت بذارم و مطالع کنم و دوره ببینم ولی چطوری و از کجا رو نمیدونم خواهشا راهنماییم کنین 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نوشتی لیسانس زبان و ادبیات دارم بعد نوشتی منی ک مدرک ندارم🙄..نه جهاد دانشگاهی ک تدریس پایه اولو یاد نمیده برو از یه معلم دوره هاشو بخر نگا کن اصل کلاس اول ریاضی و فارسی شه

نوشتی لیسانس زبان و ادبیات دارم بعد نوشتی منی ک مدرک ندارم🙄..نه جهاد دانشگاهی ک تدریس پایه اولو یاد ...

منظورم مدرک مربوطه هست دوست عزیز .مدرکی که بشه تو این حوزه وارد بشم 

عزیزم معلمی اصلا شغل به درد بخوری نیست فقط بدبختی داره اگه میتونی یه شغل غیر دولتی پیدا کن

اکثر کارهای بیرون تایمشون زیاده و من میخوام درکنار کار کردن به دخترمم بتونم برسم 

عزیزم معلمی اصلا شغل به درد بخوری نیست فقط بدبختی داره اگه میتونی یه شغل غیر دولتی پیدا کن

اتفاقا تمیز ترین و بدرد بخورترینه برای یه خانم 

نه کثیفی بیمارستان رو داره نه سختی شیفت 

بهتره کمی با تعقل و ادب از کلمات استفاده کنیم 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

خودتون چکاره اید?

خانه دار ?

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

با هر مدرکی ک داشته باشی میتونی تو مدرسه غیر انتفاعی تدریس کنی همکارهای قبلی من با مدرک دوخت و دوز معلم شده بودن..

دفترچه که میاد منابع رو میتونی دانلود کنی بخونی 

یا توی اینستاگرام از پیچ کنکورینو یا پیج دکتر فرهادی مشاوره بگیری و کتاب تهیه کنی.

من الان دارم میخونم البته واسه مشاوره.

شما بهشون پیام بدین خودشون راهنمایی میکنن.

با سه چهار تومن جمع میشه به امید خدا همین امسال قبول میشی

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  

واسه آموزگاری امسال شرطرشته رو برداشتن شما هر لیسانسیه که داشته باشی میتونی شرکت کنی

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است