2821
2789
عنوان

حس بدی دارم

125 بازدید | 21 پست

حدود ۳ هفته ست تو خونه ام روزای زوج یه ساعتی باشگاه میرم روزای فرد هم یه ساعتی کلاس زبان،هر روز قبل رفتن زنگ میزنم به شوهرم میگم مثلا من دارم میرم باشگاه یا دارم میرم کلاس وقت برگشت هم همینطور،دیروز ساعت باشگاه رفتنم گذشته بود به شوهرمم نگفتم رفتم یا نه هنوز نرفته بودم داشتم جمع و جور میکردم که برم یهو دیدم اومد خونه،همیشه ساعت ۸ شب خونه ست مگه کارش زودتر تموم شه اونم میگه،خوب دیروز خداییش خوشحال شدم بیشتر با هم وقت میگذرونیم،امروز کلاس زبان داشتم تصمیم گرفتم نرم به شوهرم نگفتم نمیرم ولی خبر هم ندادم که رفتم یا نه راس ساعتی که خبر میدادم همیشه زنگ زد که کجایی و فلان گفتم خونه گفت دیر نیست گفتم زنگ زدن کلاس دیرتر تشکیل میشه بعد نیم ساعت پیام دادم که دارم میرم ولی نرفتم نمیدونم چرا حس بدی دارم،تا حالا ازش حرکت اشتباهی ندیدم خداییش ولی الان چند روزه یکم استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب واسه اینکه خیالت راحت شه بکو من کلاسم یا باشگاهم . ببین تنها میاد خونه یا نه

همینکار کردم ،استرسم زیاده،اهل چشم چرونی و خانوم بازی نیست خدایی فقط نمیدونم چرا استرس دارم همه ش

به نظر میاد که نگرانی‌ها و استرس‌ها از چیزی مثل تغییرات رفتار روزمره و احساس گناه ناشی میشه. شاید احساس می‌کنی که کارهایی که به طور معمول انجام می‌دادی، حالا یه جوری داره تغییر میکنه یا ممکنه حس کنی باید بیشتر مراقب باشی. این طبیعیه که وقتی تغییراتی توی رابطه یا رفتار پیش میاد، استرس بیاد. پیشنهاد می‌کنم به خودت بیشتر استراحت بدی و سعی کنی بدون هیچ نگرانی از تغییرات کوچک لذت ببری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

همینکار کردم ،استرسم زیاده،اهل چشم چرونی و خانوم بازی نیست خدایی فقط نمیدونم چرا استرس دارم همه ش

منم حس بدی گرفتم چه برسه به تو ..واسه همینه ترجیح میدم هیچ وقت ازدواج نکنم 

به نظر میاد که نگرانی‌ها و استرس‌ها از چیزی مثل تغییرات رفتار روزمره و احساس گناه ناشی میشه. شاید اح ...

آره خوب من جدیدا بازنشسته شدم سرکار نمیرم ولی این یهویی اومدناش بدون اطلاع من و درصورتیکه میدونه من تایم کلاسمه یه جوری استرس بهم وارد کرده

خدا کنه حسم دروغ باشه وگرنه میمیرم😢😢

انشالله عزیزم ک همش یه حس اشتباه باشه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

ممکنه ی مطلب منفی خونده باشی ک تو ذهنت مونده باشه برا همین نسبت ب همسرت بی اعتماد شدی بچه دارین چندسالشونه؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

انشالله عزیزم ک همش یه حس اشتباه باشه

امیدوارم چون قبلا مورد داشتیم مثلا خانوم بهش گیر بده اومده رک بهم گفته حتی پیام های طرف و جواب خودشم نشون داده بهم اهل قفل کردن دوتا گوشی و رمز و پنهان کاری نیستیم هیچ کدوم ولی نمیدونم چرا دلم آروم نمیگیره سابقه نداشته اینجوری بشم

ممکنه ی مطلب منفی خونده باشی ک تو ذهنت مونده باشه برا همین نسبت ب همسرت بی اعتماد شدی بچه دارین چندس ...

نه اتفاقا داشتم سریال میدیدم خیلی هم حالم خوب بود،نه بچه نداریم هر دو ازدواج دوممونه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز