leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7226 عنوان اگر شما باشید 65 بازدید | 9 پست اگر خانواده شوهرتون بهتون کم محبتی کنن و در عوض به یکی از جاری هاتون خیلی احترام بذارن و کلا انگار ازش حساب ببرن چکارمیکنید ایا اعتراض میکنید به این نوع رفتارشون خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم 1404/02/23 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 104299 احترام فرقی ندارهاما خوب کمک مالی به اون پسر و جاری همش اونجاست مهمون داره مادرشوهر یه نوع غذاش روودرست میکنه یچه اش رو نگه میدارد......برای اون مادرهمن تمام جوونی ام از نیش@و کنایه هاش غضه خوردمهیچ وقت چیزی نگفتم
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53861 واقعیت بخوای من بدم میاد بخوام به کسی بگم به من احترام بذار یا توجه کن اینجور وقتا یا به روی خودم نمیارم یا باهاشون مثل خودشون برخورد میکنم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7226 احترام فرقی ندارهاما خوب کمک مالی به اون پسر و جاری همش اونجاست مهمون داره مادرشوهر یه نوع غذاش رو ... پشیمون نیستید ک اعتراض نکردید خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7226 واقعیت بخوای من بدم میاد بخوام به کسی بگم به من احترام بذار یا توجه کن اینجور وقتا یا به روی خودم نم ... خب من زورم میاد از این نوع رفتارشون خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 104299 پشیمون نیستید ک اعتراض نکردید نه چون محکوم میشدم به حسادتوالا فرق از زمین تا آسمون بود حتی در عروسی گرفتن و کادو و همه چی هیچکدوم مهم نیست که کل دوره بارداری و بچه داری هام فقط نیش و کنایه داشت برام و برای او کلا مادر بود
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53861 خب من زورم میاد از این نوع رفتارشون درسته حرفت ولی من خودمو گذاشتم جای شما با اخلاقی که دارم اینجوری برخورد میکردم چون اینکه بخوام ابراز کنم خیلی برام مشکل تره حالا شما میتونی ابراز کن بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 104299 خب من زورم میاد از این نوع رفتارشون به نظرت باید بگم منم دوست داشته باشید؟!هیچ وقت من رو دوست نداشت هیچ وقت نفهمیدم چراجاری ام دختر خوبیه اما خدا شاهده من بد نبودم و دوستشون داشتم
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7226 به نظرت باید بگم منم دوست داشته باشید؟!هیچ وقت من رو دوست نداشت هیچ وقت نفهمیدم چراجاری ام دختر خوبی ... منم بیشتر از جاریم بهشون احترام میذارم ولی خب چ کنم ک دستم نمک نداره خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم