2777
2789
عنوان

اگر شما باشید

65 بازدید | 9 پست

اگر خانواده شوهرتون بهتون کم محبتی کنن و در عوض به یکی از جاری هاتون خیلی احترام بذارن و کلا انگار ازش حساب ببرن چکارمیکنید 

ایا اعتراض میکنید به این نوع رفتارشون 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

احترام فرقی نداره

اما خوب  کمک مالی به اون پسر  و جاری همش اونجاست مهمون داره مادرشوهر یه نوع غذاش روودرست میکنه یچه اش رو نگه می‌دارد......

برای اون مادره

من تمام جوونی ام از نیش@و کنایه هاش غضه خوردم

هیچ وقت چیزی نگفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیت بخوای من بدم میاد بخوام به کسی بگم به من احترام بذار یا توجه کن اینجور وقتا یا به روی خودم نمیارم یا باهاشون مثل خودشون برخورد میکنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
احترام فرقی ندارهاما خوب کمک مالی به اون پسر و جاری همش اونجاست مهمون داره مادرشوهر یه نوع غذاش رو ...

پشیمون نیستید ک اعتراض نکردید

واقعیت بخوای من بدم میاد بخوام به کسی بگم به من احترام بذار یا توجه کن اینجور وقتا یا به روی خودم نم ...

خب من زورم میاد از این نوع رفتارشون

پشیمون نیستید ک اعتراض نکردید

نه چون محکوم میشدم به حسادت

والا فرق از زمین تا آسمون بود حتی در عروسی گرفتن و کادو و همه چی 

هیچکدوم مهم نیست که کل دوره بارداری و بچه داری هام فقط نیش و کنایه داشت برام و برای او کلا مادر بود 

خب من زورم میاد از این نوع رفتارشون

درسته حرفت ولی من خودمو گذاشتم جای شما با اخلاقی که دارم اینجوری برخورد میکردم چون اینکه بخوام ابراز کنم خیلی برام مشکل تره حالا شما میتونی ابراز کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به نظرت باید بگم منم دوست داشته باشید؟!هیچ وقت من رو دوست نداشت هیچ وقت نفهمیدم چراجاری ام دختر خوبی ...

منم بیشتر از جاریم بهشون احترام میذارم ولی خب چ کنم ک دستم نمک نداره