2777
2789

هم اره هم نه

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حدی که مثلا قبل افتادن اتفاق بد دلشوره بگیری

یا مثلا اتفاقی خوبی قرار باشه بیفته اون روز حال و‌هوات خوب باشه اوکیه.

ولی اینکه بپرسی مثلا با فلانی ازدواج میکنم اون جواب بده چرت و پرت محضه.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

ب نظر من هر کسی تا حدودی در مورد اطرافش حس ششم داره ولی حس ششم نی نی سایت نه الکیه

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

دیگه یه حسه 

یا درست در میاد یا غلط 

هیچوقت هیچکس مبنای زندگیشو بر حس ششم نمی‌ذاره خودم ی تاپیک زدم دربارش 

اما خب من خودم بش اعتقاد دارم 

اول خدا بعدشم بقیه چیزا

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

اینجور ک این سایت رسمه برای من هم قابل قبول نیست

اما تو زندگی  و روال عادی پیش اومده دلم هوای کسی و کرده اومده خونمون با تلفن زده اینجوری نمیدونم حس ششمه یا  شاید خدا همون لحظه خواسته دلم و داده

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
چجوری❓😂😂😂

سوال قشنگی بود

الهام  همان حس ششم است

حس ششم واقعی است

اما در سایت هر کسی حس ششم نیس 

کسی ک شهود و ریاضیت کرده باشع و ذهنش خالی باشع و تمرکز کنه حس ششمش تقویت میشع

وگرنه در سایت اکثرا گاهی فقط میخان ی چیزی بگن 

بخاطر همین چرت شده

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

اینجور ک این سایت رسمه برای من هم قابل قبول نیستاما تو زندگی و روال عادی پیش اومده دلم هوای کسی و ک ...

این جذبه عزیز