2777
2789
عنوان

به همه نگید طلاق و قهرکن وکات کن

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 29 پست
این ادم دنبال بهانست هرپیشنهادی ام میدادی بهش حل نمیشد اتفاقا واسه این ادم فقط قهر و طلاق بهتره

مثلا عید زوربه زنش میگفت باید بری مسافرت تنهایی. 

زنه نرفت مرده قیامت کاشت. 

بااین حال زنه میگه شوهرم اهل خیانت نیست

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

الان خودمو مقصرمیدونم. میگم به من چه آخه. شاید زنه دوست داشت تا ابد بدبخت باشه به من چه

نه تو مقصر نیستی بعد تو مسیول حرف گوش کردن بقیه نیستی خودش عقل داره 

صمنا حرفتم درست بوده جیز بدی نگفتی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دوست داشتم شوهرش ادب بشه یکم خجالت بکشه. دعواشون سراین بودکه دیر چایی حاضرکرده بود زنه. سراین مو ...

قطعا قبلش یه کنتاکتی ، یه چیزی بین شون بوده . سر چای هم احتمالا دوستت با شوهرش یکی به دو کرده

شوهر ندارم هنوزولی اگ بعدا ک نپزم دعوا ادامه پیدا میکنه تموم نمیشه اصلا

برای مابرعکسه. تحویل نگیریم بیشترمیاد سمتمون. 

کاش نظر نمیدادم بهش

قطعا قبلش یه کنتاکتی ، یه چیزی بین شون بوده . سر چای هم احتمالا دوستت با شوهرش یکی به دو کرده

خودش میگه نه اصلا دعوایی نکردیم. شبش هم چایی آوردم براش لب نزد، فریاد که دیگه چایی های تورو نمیخورم. 

زنه هم اعتراض میکرد شوهره میگفت اخلاقم همینه، نمیخوای بروـ

اینارو زنه گفت، دروغ راست به گردن خودش

سلام دیروز یه نفر تاپیک زده بود توی غذای شوهرم مو دراومد نخوردش حرفم شد دعوا کردیم طرف تو تاپیک ش نوشته بود صب اقدام کن برا طلاق جدا شو لیاقت تورو نداره آخه مسخره بخاطر مو زندگیشو خراب کنه البته ۹۰درصد کاربر اینجا ۱۲ تا ۱۵ساله هستش نمیدونه واستارتر هم از اون مشورت میگیره 

مشخصه مرده اصلا دلش با این زندگی نیستقطعانم خیانت کرده و میکنه

هم نظرم باهات. 

چون مثلا گفت دارم با پدرم میرم دکتر. 

بعد زنه دید که پدرشوهرتو مغازش. 

شوهره دروغ گفته بود. 

بااین حالمیگه همسرم پاکه. تواین فازا نیست. 

میدونی چیه؟ بعضیا دوست دارن بدبخت بمونن انگار

خودش میگه نه اصلا دعوایی نکردیم. شبش هم چایی آوردم براش لب نزد، فریاد که دیگه چایی های تورو نمیخورم. ...

یا پای زنی تو کاره  ، یا خونواده مرد تو گوشش حرف خوندن، یا مشکل کاری داره ‌  ، یا یه چیزی قبلش بوده .‌ بهرحال بچه داره باید بسازه . اگه مشکل دار ن نباید بچه دار میشد .‌ الانم‌بابد هر چی هست  و تحمل کنه 

سلام دیروز یه نفر تاپیک زده بود توی غذای شوهرم مو دراومد نخوردش حرفم شد دعوا کردیم طرف تو تاپیک ش نو ...

اینو راست میگی. 

به نظرت منم نباید نظری میدادم آره؟ 🥲

عجب غلطی کردم. 

یا پای زنی تو کاره ، یا خونواده مرد تو گوشش حرف خوندن، یا مشکل کاری داره ‌ ، یا یه چیزی قبلش بوده ...

دیگه رفته خونه مادرش، شوهره هم نمیزاره زنه خونه بیاد لباس بچه رو برداره حتی

اینو راست میگی. به نظرت منم نباید نظری میدادم آره؟ 🥲عجب غلطی کردم.

دور از شما ....چون تو زندگی طرف نیستیم که نظر بدیم باید بگین هر چی به صلاحته همون کار رو بکن یا بگین نمیتونم به حرف شما قضاوت کنم  البته کاری که شده از این به بعد هواستون جمع باشه بایه جمله زندگی ۲۰ساله طرف به باد میره موفق باشید 

دیگه رفته خونه مادرش، شوهره هم نمیزاره زنه خونه بیاد لباس بچه رو برداره حتی

خلاصه تو هر طایفه ۲تا بزرگ هست که مشکل رو حل کنه 

اونم برمیگرده به زندگیش تاپیک شما خیلی حرف خوبی زدین اگه کاربر سایت متوجه بشن خیلی خوبه