elsa_77 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 798 عنوان خیلی نسبت ب شوهرم بددل شدم 119 بازدید | 5 پست حس میکنم نگاهش هرز میپره خیانت ندیدم ولی گاهی میبینم زیرزیرکی ب یکی نگاه میکنه پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️ 1404/02/23 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaaahiiii عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 2337 یکی از دلایلش همین نی نی سایته، من اصلا آدم بد دلی نبودم ولی از وقتی اومدم اینجا یکم حساس شدم
سوگلی_نی_نی_سایت عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 2776 فقط اینو بگم فکرخودتو بکنارامش خودت ازهمه چی مهمترهبیخیالش باش خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏. این کاربری ششم منه☺️
elsa_77 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 798 یکی از دلایلش همین نی نی سایته، من اصلا آدم بد دلی نبودم ولی از وقتی اومدم اینجا یکم حساس شدم از عید این حالت شروع شد رفته بودیم خرید ی دختره آرایش غلیظ داشت یهو دیدم شوهرم زیرزیرکی داره دید میزنه دیگ بعدش بدبین شدم پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️
maaaahiiii عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 2337 از عید این حالت شروع شد رفته بودیم خرید ی دختره آرایش غلیظ داشت یهو دیدم شوهرم زیرزیرکی داره دید میز ... به نظر من حساس نشو خیلی، خب همه نگاه میکنن ما خودمونم به اینجور دخترا بیشتر نگاه میکنیم دیگه
elsa_77 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 798 به نظر من حساس نشو خیلی، خب همه نگاه میکنن ما خودمونم به اینجور دخترا بیشتر نگاه میکنیم دیگه اونکه اره بعد اون دقت کردم دیدم هر دختری یکم خوشگله سریع دید میزنه حدود ده بار تکرار شد دفعه بعد با زانو میرم تو حلقش خدایی خودم خوبه قیافه و هیکلم ولی از وقتی باردار شدم شکمم تو ذوق میزنه پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️