ولی ب نظرم هر چیزی ک لازم داری رو بخر مث من زیاده روی نکن
من ذوق داشتم هر چی اومد دم دستم خریدم😂
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
البته ما رسممونه دامادم میخره بعضی از وسایلو ولی خب شوهرم داشت خونمونو میساخت اون تایم دلم نیومد اذیتش کنم
یه چیز جالبتر اینکه دوستم لره اهل خرم آباده میگه رسم ما جهاز نیست😐تازه وقتی۱۰سال قبل پول باباش بهش داده جهاز بخره.پدرش بهش گفته مبادا خانواده بفهمن مثل عمو عمه خاله دایی..شوهرش کاشانیه خودش لره حالا نمیدونم چطور اینطور میگف🤔