2821
2789
عنوان

سریال وحشی

25944 بازدید | 55 پست

چقدررر خوشم ازش میاد

شاهکاره واقعا

از انتخاب بازیگری و داستان پردازی تا ادای دیالوگ و چیزای دیگه. 

من خیلی کم پیش میاد انقد از یه سریالی خوشم بیاد ولی این و جان سختکه اخیرا پخش شد و خیلی دوس دارم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

هومن سیدی عاااااالیه. کار درست، باسواد، خوش فکر

من اینقدر دوستش دارم قسمت جدید که میاد چندروز طول میکشه ببینم. دلم میخواد سرحاااال باشم در بهترین شرایط و بادقت و حوصله بشینم ببینمش:))))

جان سخت منم میدیدم ، پایان بندی با شکوهی نداشت 

از یه جایی به بعد انگار میخواست سر و ته قضیه رو جمع کنه

ولی وحشی عالی بود واقعا بعد از پوست شیر منتظر یه سریال خوب بودم که اونم وحشی خیلی خوب جاش رو گرفت 

جفتشون هم وحشی هم پوست شیر خوب بودن

معو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هومن سیدی عاااااالیه. کار درست، باسواد، خوش فکرمن اینقدر دوستش دارم قسمت جدید که میاد چندروز طول میک ...

دیشب قسمت جدیدش اومد ترکوندددد واقعا

درجه یککک عاشق هومن سیدی و جواد عزتی م

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

جان سخت منم میدیدم ، پایان بندی با شکوهی نداشت از یه جایی به بعد انگار میخواست سر و ته قضیه رو جمع ک ...

پوست شیر و زخم کاری و قورباغه رو خیلی میدوستممم

نه جان سخت فصل دو داره ولی مث اینکه فعلا قرار نیس بسازنش

الان قسمت چنده

اشتباه نکنم ۴ قسمت

وقتی زندگی بهت نارنگی میده هم خیلی قشنگه

سریال جدیده؟ 

پوست شیر و زخم کاری و قورباغه رو خیلی میدوستمممنه جان سخت فصل دو داره ولی مث اینکه فعلا قرار نیس بسا ...

اگه فصل دو داره که عالیه 

من زخمکاری به نظرم خوب بود ولی نمی‌تونستم ارتباط بگیرم و درک کنم شخصیت هارو ... برعکس وحشی و پوست شیر که ارتباط گرفتن با شخصیت ها راحته و درک کردنشون

قورباغه هم ندیدم بجاش افعی تهران رو دیدم که اونم پایان شوکه کننده و خفنی داشت سیر داستان بعضی وقتا کسل کننده میشد

معو

اگه فصل دو داره که عالیه من زخمکاری به نظرم خوب بود ولی نمی‌تونستم ارتباط بگیرم و درک کنم شخصیت هارو ...

افعی تهران چن قسمتش دیدم خسته کننده بود دیگه ندیدم

ولی بجاش خیلی با زخم ارتباط گرفتم ولی فصل اخرش جالب نبود زیاد

من دیشب قسمت پنج رو دیدم همون که آخرش دستمال خونی توی ماشین رو پیدا میکنن

اره اره منم دیدم امروز دوباره داشتم تکرارش میدیدم برقا رف😑😑

پلتفرم فیلمنت سریالای قشنگی میسازه

خیلیی

2824
2823
2791
2779
2792