2777
2789

چرا عزیزم

مشکلت چیه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

خداوند جوری با بنده ش تا میکنه که بنده ش بهش گمان داره!

چرا بجای ناامیدی و متهم کردن خداوند،یکبار عاشقونه بهش دل نمیدی و مطمئن نمیشی که دستت توی دستشه و رهات نمیکنه؟

ذهن تو بزرگترین دشمن توئه و کنترلتو بدست گرفته و داره نابودت میکنه،بزن توی دهن ذهنت و ساکتش کن،نشخوارهای فکریتو بریز دور و از ته دل به خداوند مهربون دلتو بسپر!

پاشو وضو بگیر و دو رکعت نماز بخون،باعشق سجده کن و بخدای مهربونت بگو درمونده شدم از همه جا،هیچکاری ازم برنمیاد،فقط تو واسم موندی،میدونم که قدرتمندی،میدونم دوستم داری و کمکم میکنی،خدایا تموم نگرانیهامو به خودت سپردم،واسم حلشون کن🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش دل دادم ، خودش بهتر میدونه ، دلمو شکسته , تنهام گذاشته

خدا با عشق تورو خلق کرده و هرگز تنهات نمیذاره!

هیچ چیزی از سمت خداوند به ما نمیرسه جز خیر و خوبی،هر شر و بدی ای بهمون میرسه از اعمال و اشتباهات خودمونه که اونم خدای بزرگ بازهم دستمونو میگیره و تنهامون نمیذاره🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خدا با عشق تورو خلق کرده و هرگز تنهات نمیذاره!هیچ چیزی از سمت خداوند به ما نمیرسه جز خیر و خوبی،هر ش ...

من پر از اشتباهم ، هنوز بعد از ۳۳ سال عاقل نشدم

خسته ام از خودم، 

من پر از اشتباهم ، هنوز بعد از ۳۳ سال عاقل نشدمخسته ام از خودم،

اشکالی نداره،ما همه همینطوریم،فقط ۱۴ معصوم علیه السلام اشتباه و گناه ندارن!

ما اولین بارمون هستش زندگی میکنیم،خداوند از ضعیفی ما خبرداره،کافیه پشیمون بشیم و بگیم خدایا ببخش مطمئن باش میبخشه!

شیطان فقط میخواد ناامیدت کنه که خودتو نابود کنی و خوشحال بشه اما خدای مهربون از مادر و پدرت بینهایت برابر مهربونتره نسبت بهت،برگرد توی آغوشش و بهش بگو اشتباه کردم ببخش و کمکم کن🦋

2790
2778
2791
2779
2792