hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3181 عنوان هیچ شب وروزجذابی نمونده 81 بازدید | 7 پست هردوسرکارمیریم میاییم غذادرست میکنم میخوریم میخابیم وتکرار وتکرار امروز زود اومدم خونه غذادرست کردم سفره چیدم اما تو گفتی نمیای شب اومدم بغلت کردم اما توگفتی خسته ای وحوصله نداری شاید دیگه من دیگه تکراری شدم برات.....💔 روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️ 1404/02/23 | 13:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3181 هن حرفای توی دلم برای شوهرمه روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3181 مرده ؟ نه بابا دوراز جونش روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
mmmmmmsssssoomaa عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 142 واقعا زندگی وقتی هر دو طرف شاغل باشن خیلی سخته مخصوصا اگه ک بچه هم داشته باشین برای بچه ها بیشتر سخته
629deltang عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 131 چرا اسم زندگی با آرامش رو میذاری تکراری؟دوست داشتی بیاد گیر الکی بده؟ برای کارهای روزمره زندگیت سوال جوابت کنه؟خدارو شکر کن شاغلی سقفی بالای سرته، شوهرت آرومه،اگه حس میکنی تکراری شده خودت تنوع ایجاد کن