2777
2789
عنوان

چی ب شوهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 41 پست
اشتباه کردی اولویتت باید خودت باشی چرا گفتی گوشی بخره

زندگی مشترک و رابطهٔ عاطفی نمی‌دونید چیه؟ واقعاً آدم چه‌جوری وقتی طرفش موبایل نداره لنگ پوله می‌تونه انقدر خرج آرایشگاه کنه؟

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا نه ۳۰۰،۴۰۰ تومنی نه ۲۵۰۰

حد وسط رو بگیر یه جا برو حدود ۱ تومنی باشه و کارش خوب باشه

یا حنابندون رو قیمت مناسب تر برو، عروسی رو جای بهتر

حنابندون هم موهاتو خودت یه اتو بکش فقط میکاپ برو

عزیزم اینو بگو وضع نامزدت چجوریه چرا تو پول گوشیش رو دادی مگه خودش نداشت

هلال احمر کار می‌کنه و شغل آزاد داره 

من ندادم اون گوشیشم درست میکرد برا منم لباس میگرفت ولی من دلم براش سوخت گفتم خرج اضافی نکنه 

می‌تونی مابه‌التفاوت رو از پدرت بگیری اگر ارتباطتون خوبه. چون هنوز عقدی. 

و این‌که لازم نیست به کسی بگی چه آرایشگاهی می‌ری

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

این جایی ک می‌خوام برم کارش خیلی خوبه نامزدیم پیشش رفتم

باشه هرچقدرم خوب باشه خدایی ۵تومن زیاده هزینه کنی،ببین اگه الان مشکل پول نداشتی میگفتم بخاطر دلت بهترین ارایشگاه برو ولی الان شرایط فرق میکنه

من تا خالا برای هیچ عروسی ارایسگاه نرفتم.‌ خودم سشوار میکشم. آرایشم هم خودم خیلی ملایم و شیک میکنم. حتی برای عروسی برادرم هم نرفتم. مشکل مالی هم ندارم.  مگه چی کار میکنن چند میلیون بهشون بدیم برای به سشوار و ... همیشه هم همه میگن شیک هستم