2777
2789
عنوان

مشکل ازدواج

198 بازدید | 8 پست

خیلی از دخترا اهل دو س ت پ سر بازی نیستن 

تو کوچه و خیابونم از کسی خوششون نمیاد 

به خواستگاری سنتیم اعتقادی ندارن 

به فضای مجازیم اعتمادی ندارن ‌که البته حق هم دارن

و اینگونه میشه که سیلی از دختران مجرد رو تو جامعه شاهد هستیم که سنشون میره بالا

ولی مادرای آینده شما یه فضایی رو آماده کنید که دخترتون زیر نظر خودتون با کسی آشنا بشه و خودتونم طرفو بررسی کنید تا این مشکلات پیش نیاد

یه سوال دارم مشکل سنتی رو نمیفهمم،یکی میاد تو چندماه بدون عقد و هیچی باهاش میری و میای و آشنا میشی حتی با خانواده هاتون میرین مسافرت،خیالت راحته برخلاف دوستیای امروزی آخرش نمی‌فهمی طرف متاهله،شغلش دروغه و ... خیلیارو دیدم اینجا مخالفن،چرا؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باکسی اشنا شدم همش میگفتن خودت پیدا کردی فک نمیکردیم همچین ادمی باشی

بزرگترا خیلی وقتا شعور بالایی ندارن من اگه مادر بشم خودم دخترمو حمایت میکنم طرفشو بشناسه

بزرگترا خیلی وقتا شعور بالایی ندارن من اگه مادر بشم خودم دخترمو حمایت میکنم طرفشو بشناسه

شوهرم مرد خوبیه، خیلی هم عاشقمه

ولی مامانم روز خواستگاری انقدر بهمون تیکه انداخت و مسخره مون کرد که نگو

یه سوال دارم مشکل سنتی رو نمیفهمم،یکی میاد تو چندماه بدون عقد و هیچی باهاش میری و میای و آشنا میشی ح ...

خیلی از ازدواجای سنتی فاصله آشنایی تا ازدواج کمه چون اصلا اعتقادی به طلاق ندارن همین که خطبه خونده میشه دیگه انگار دختره شوهر داره و باید بره رسما اصلا فرصت نمیدن که بشناسه 

بعضی از پسرا به اجبار خانواده میرن خواستگاری سنتی و یه سری مشکلات دیگه هم هست ولی به این معنی نیست که همش بده خوبشونم زیاده

شوهرم مرد خوبیه، خیلی هم عاشقمهولی مامانم روز خواستگاری انقدر بهمون تیکه انداخت و مسخره مون کرد که ن ...

اصلا اهمیت نده قدر شوهرتو بدون چون اون همدم روزای سختته

الان دوسش داره مامانمولی اوایل عقدمون خییییلی اذیت میکرد

دیگه به هر حال جامعه ما هنوز سنتیه ولی اینکه تونستی یه ازدواج خوب کنی خودش یه دستاورد بزرگه ان شاالله خوشبخت باشی