2777
2789
عنوان

حیوان خونگی برادر شوهرم 🤬🤬🤬🤬😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 114 پست
این اسکولا همونایی هستن که تو اینستا زیر پستا کامنت خلیج عرب میذارن

آخ گفتی . 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
کاش نینی یار پاشه بزنه تعلیقت کنهانسان انسان برا مه مکنیهمین سگ یروزی میاد پارت میکنه

😂😂😂😂نی نی یار بخواد تعلیق کنه شمارو میکنه بعدشم من موجود نحس تو حونم راه نمیدم که بخواد پاره کنه

شماهایی که سگ دارین نگران باشین

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش ننه بابات انقدر که وقت برای رشد کردنت گذاشته بودن یکمم برای شعور و فرهنگ وقت میزاشتن

چه بیکار حسرت شعور بقیه رو هم میخوری

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

تو بد دهن ثبات روحی داری

فعلا که شماها هار شدین 

😂😂😂😂نی نی یار بخواد تعلیق کنه شمارو میکنه بعدشم من موجود نحس تو حونم راه نمیدم که بخواد پاره کنه ...

خودم میفرستمش اولادتو پر پر کنه

برام نشاخ

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

فعلا که شماها هار شدین

واسم فاقد اهمیتی چون مشخصه مشکل داری دست خودت نیست سنتم کمه عقل شعور نداری

ریپلای نکن دیگ چون شخصیتم اجازه نمیده با هر بی شخصیتی بحث کنم 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

خودم میفرستمش اولادتو پر پر کنهبرام نشاخ

نمی‌ذارم نجاست سمت خانوادم بیاد