2777
2789

عجب 

حتما شما هم راضی شدی و ته دلت هم غنج رفت 

بخدا که بعضیاتون نتیجه ی کارهای خودتونه هر کاری باهاتون میشه 

موضوع قبلی به خوبی و خوشی حل شد ؟

یا فقط پربازدید دوس داشتی 

چطور ممکنه همچین پیشنهادی داده باشه و نزده باشی تو دهنش

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علنی باهاش مخالفت نکن بشین براش لیست کن وظایفشو و پولایی که باید خرج کنه حتی کلی پیاز داغ زیاد کن بگو کلی ضرر به بدنت میخوره و نمیتونی پیشش باشیو بگو تا دو سال شبا نمیتونیم باهم باشیم همش باید پا بچه باشم اینا خلاصه با سیاست یه کاری کن منصرف بشه 

عجب حتما شما هم راضی شدی و ته دلت هم غنج رفت بخدا که بعضیاتون نتیجه ی کارهای خودتونه هر کاری باهاتون ...

خیر من بیجا کنم گفتم روند طلاقو اجرا کن ببین شل مغز من هیچ سردرد نمیارم از بازدید و اینا  مهمم نیس وسایلامو باز نکردم  ب خودشم کفتم میخام برم شما بجا حرف منت یکم لال شو جایزه ببر 

عجب حتما شما هم راضی شدی و ته دلت هم غنج رفت بخدا که بعضیاتون نتیجه ی کارهای خودتونه هر کاری باهاتون ...

38سالته چطو میای سایت تو ایام پیری حوصله داریا منو عشقمم زدی 🤣کی تورو گرفته ی شل مغز دیگخ

38سالته چطو میای سایت تو ایام پیری حوصله داریا منو عشقمم زدی 🤣کی تورو گرفته ی شل مغز دیگخ

۳۸ سالگی مگه پیری حساب میشه بعضیا هنوز تو این سن ازدواج نکردند

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات براش بفرستید😔😔😔😔

جریان اونروز رو بگو که چجوری برگشتی چی شد از بیمارستان به این ور قفل کردی نگفتی خیلی منتطرت موندم خیلی بهت فکر کردم از عمق دلم برات غصه خوردم ب ای پسرت ولی تو قهر کردی 

خیلی نگرا نت بودم 

جریان اونروز رو بگو که چجوری برگشتی چی شد از بیمارستان به این ور قفل کردی نگفتی خیلی منتطرت موندم خی ...

حیاط بیمارستان بودم زنگ زد ج ندادم اس داد یا ج بذه یا میرم جلو در بابات دعوا کنم گفتم نمیام فلان اذیتم کردی گف بیا وعلا پیدات کنم بد میشه من اومد دیدم دزاز، کشیده رفتم خابیدم بعد گفتم بیا منطقی بحرفیم گف من طلاقت نمیدم گفتم بالاخره ک میرم  گف بیا بچه دار شیم گفتم نه 

حیاط بیمارستان بودم زنگ زد ج ندادم اس داد یا ج بذه یا میرم جلو در بابات دعوا کنم گفتم نمیام فلان اذی ...

چقدر اونروز ناراحتت بودم خیلی زیاد ها

اونروز یه فیلمی بود که مرد زنش مرده بود رفته بود یه زن ددیگه گرفته بود چقدر قشنگ بلد بود واومد با دختر ش دوس شد خیلی دختر بچه مقاومت کرد بد رفتاری میکرد ادیتش میکرد ولی زن دوم حوصله کرد قشنگ بلد بود عین مادر بچه رفتار میکرد حتی عین اون لباس میپوشید 

اخرش دختر بچه بهش گفت مامان 

میگم چرا تو این روشو اجرا نمیکنی 

ببرش پارک بزاش کادو بخر بگو بیا موهاتو ببافم  شبا تو کنارش بخاب پسرتو ول کن ان تنها هم میتونه بخابه بچسب به این بچه  ببین خیلی راه هست 

در مورد شوهرت که میگی خرجی نمیده ببین اگه‌اون ببینه میخای برای درست شدن این رابطه تلاش کنی حتما کمک میکنه بگو که خوراکی هاشو بده من بخرم بگو فقط برای اون میخرم  

ازش بپرس که ایا واقعا دوست داری این زندگی درست بشه 

پس باید کمکم کنی 

کافیه یکبار شوهرت جلو بچه ها ازتو دفاع کنه مثلا وقتی دخترش عدا نمیخوره یا ایراد میگیره باید بهش بگه همه ما این غدارو میخوریم پس تو هم جز این خانواده ایی وباید بخوری وگرنه گرسنه میمونی 

اونوقت بچه ببین چجوری رام میشه 

اگر شوهرت‌مخالفت کرد بگو فقط یکبار بیا امتحان کنیم قول بدعبهش که با دخترش عین یک مادر واقعی رفتار خواهی کرد بگو من برگشتم تا زندکیمو نجات بدم 

و....

چقدر اونروز ناراحتت بودم خیلی زیاد هااونروز یه فیلمی بود که مرد زنش مرده بود رفته بود یه زن ددیگه گر ...

تون مادرش مرده این هرروز با مادرش میحرفه   این ذختر با پدر خودش خوب نیس هرروز میگ چی میخای بزار برم کنار مادرم  

تون مادرش مرده این هرروز با مادرش میحرفه این ذختر با پدر خودش خوب نیس هرروز میگ چی میخای بزار برم ...

باشه حالا اینم یک جوره دیگه 

هرمشکلی یه راه‌حلی داره 

مادرش ازدواج کرده یانه