نینجولم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 93 عنوان سونوگرافی هشت هفته 54 بازدید | 8 پست سلام . من ۵ هفته و ۵ روز رفتم سونو گفت ساک و کیسه زرده تشکیل شده اما قطب جنینی و ضربان قلب مشاهده نشد، برای ۱۰ روز بعد گفت سونو رو تکرار کن الان ۸ هفته و ۱ روز هستم ، برم سونوگرافی تشکیل قلب ؟ یا هنوز صبر کنم ؟ ممنونم عزیزان 💙🌹 1404/02/23 | 11:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
يارحمان عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 737 اره انشاءالله تشكيل شده ولي باز ميخواي صبر كن هفته ي ٩ رو پر كني بعد برو با خيال راحت
نینجولم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 93 اره انشاءالله تشكيل شده ولي باز ميخواي صبر كن هفته ي ٩ رو پر كني بعد برو با خيال راحت میترسم که تشکیل نشده باشه یا ضعیف باشه بد بخوره توی حالم ، استرسی بشم ، بعضیا میگن ۸ هفته و ۵ روز برو
يارحمان عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 737 میترسم که تشکیل نشده باشه یا ضعیف باشه بد بخوره توی حالم ، استرسی بشم ، بعضیا میگن ۸ هفته و ۵ روز بر ... خب ميگم كه يه هفته هم صبر كن بعد برو منم دقيقا ٥ هفته و چند روز رفتم فقط ساك رو ديد گفت ده روز ديگه بيا واسه صداي قلب الان مشخص نيس ،منم هفته ١٠ رفتم خداروشكر تشكيل شده بود
گل_خاری عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 1095 بروان شاالله که تشکیل شده الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک