2777
2789
عنوان

یه توت خوردم

244 بازدید | 10 پست

از اونموقع پدرم در اومده. یکی از آشناها از باغش برامون توت آورید. همه خوردیم. اما من از اونموقع مردم و زنده شدم . معده درد و دلپیچه و تهوع و... دارم .دوبارم دکتر رفتم سرم و آمپول ودارو تا چندساعت خوبم باز دوباره حالم بد میشه. معده درد امونم رو بریده. میکروب وارد شده انگار. کسی همچین تجربه ای داشته؟؟ چقدر طول میکشه ؟

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

احتمالا میکروبی کرمی چیزی همراهش وارد معده شده

آب زیاد بخور عزیزم

ولی اگه میکروب باشه ب سادگی نمیره بیرون

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

احتمالا میکروبی کرمی چیزی همراهش وارد معده شدهآب زیاد بخور عزیزمولی اگه میکروب باشه ب سادگی نمیره بی ...

ممنون عزیزم . اره با اینکه خیلی ضدعفونیش کردم بازم انگار میکروبی بوده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به توت حساسیت داری.....

من این تجربه رو داشتم....الانم.....منم به توت سفید حساسیت دارم و بعد خوردن بلافاصله مسموم میشم......الان بنظرم ۲۰ ساله دیگه نخوردم....

من بعد ۲ روز حالم کمی بهتر شد.....

مردمو زنده شدم......دیگه توت نخوردم

به توت حساسیت داری.....من این تجربه رو داشتم....الانم.....منم به توت سفید حساسیت دارم و بعد خوردن بل ...

عع چ عجیب نمیدونستم حساسیت ب توت هم هست .منم دیگه لب نمیزنم بهش دور از جونت غلط بکنم🥴

عع چ عجیب نمیدونستم حساسیت ب توت هم هست .منم دیگه لب نمیزنم بهش دور از جونت غلط بکنم🥴

من اونموقع مجرد بودم رفته بودیم روستا عروسی.....تو روستا خوردم....یعنی به معنای واقعی مُردم......بعد یکی دو سال دیگش...رفته بودیم خونه ی عموم....زنعموم توت آورد گفت خودمون جمع کردیم....تمیز شستمشون.....خواهرجان من یکدونه  خوردم....فکر میکردم تو روستا اتفاقی مسموم شدم....دوباره همون بلا سرم اومدو مسموم شدم....فهمیدم حساسیت دارم ...دیگه توت نخوردم...الان چندین ساله

من اونموقع مجرد بودم رفته بودیم روستا عروسی.....تو روستا خوردم....یعنی به معنای واقعی مُردم......بعد ...

ای وای خیلی دردش بده. شمام چند روز درد معده و تهوع داشتی؟؟