2777
2789

اگ رابطه دهانی داشته باشی منتقل میشه

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله انتقالش ۹۹ درصده کلا این ویروس از طریق مایعات بدن ارتباط پوستی منتقل میشه

ممکنه من hpvدهان داشته باشم ولی همسرم ازم نگیره میگن اگر سیستم ایمنی بالا باشه نمیگیری؟

ممکنه من hpvدهان داشته باشم ولی همسرم ازم نگیره میگن اگر سیستم ایمنی بالا باشه نمیگیری؟

ببین ویروس داخل خون وجود داره و احتمالا با کسی که مداوم رابطه داری خیلی سخته منتقل نشه ببین من خودم ازمایشگاه خوندم و کار میکنم عموما زوجا با هم مبتلا میشن و حتی ممکنه شوهرت داشته باشه الان فعال نشده یا علائم نداره حتی ممکنه تستشم منفی باشه بعد چند وقت خودشو نشون میده

در گنگ ترین حالت زندگیمم

ببین ویروس داخل خون وجود داره و احتمالا با کسی که مداوم رابطه داری خیلی سخته منتقل نشه ببین من خودم ...

عزمزمه تروخدا میشه درخواست دوستیم و قبول کنی من شرایطم خیلی ازت یه سوال دارم

ببین ویروس داخل خون وجود داره و احتمالا با کسی که مداوم رابطه داری خیلی سخته منتقل نشه ببین من خودم ...

عزیزم میشه درخواست دوستیم قبول کنی من شرایطی خیلی خاصه یه سوال دارم