2777
2789

هیچ کدوم بازارکار نداره باز دبیرستان انسانی باسی دانشگاه مدیریت و حسابداری و وکالت بخونی به دردت میخوره معارف اخه فقط به درد معلم‌شدن و اینا میخوره

در گنگ ترین حالت زندگیمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره بخوای در اینده شغلت چی باشهاما اکثرا معارفو برامحیط سالمش میرن

مرسی گلم 

برا خودم نمیخام خودم از سرم دیگه گذشته😃

یه نفر علاقه خاصی به معلمی داره بعد برا دبیرستان بین دوراهی مونده

مرسی گلم برا خودم نمیخام خودم از سرم دیگه گذشته😃یه نفر علاقه خاصی به معلمی داره بعد برا دبیرستان بی ...

معارف اشناهامون میگن چون درسای اضافه تر داره درسایی مثل ادبیاتو وقت کم میارن وفرمالیتس ولی مثلا عربی قویه

کنکور معارف وانسانی یکی هس 

اگه محیط براش مهمه و مشکلی با سرسری بودن یه سری درسا نداره وخودش میتونه برا کنکور بخوندشون بره معارف 

واگرنه الکی دور خودشو بادرسای اضافه شلوغ نکنه

معارف اشناهامون میگن چون درسای اضافه تر داره درسایی مثل ادبیاتو وقت کم میارن وفرمالیتس ولی مثلا عربی ...

خودش عربی خیلی بیشتر از تاریخ دوست داره واسه همین معارف رو هم بین گزینه هاش هست 

از یه بابتم فضای معارف رو بیشتر دوست داره تا ادبیات و خوش دختری مذهبیه میگه معارف هم همشون چادری و خونگرمن رو خیلی میخاد 

باز میترسع پشیمون بشه بخاطر درسای اضافیش

پس شک نکنه وبره معارفمحیطی که ادم رو پس بزنه باعث افت درسی میشه

دقیقا دیدی الان معمولا دخترای بد حجاب زیاد شده اینم دختر چادری هست بعد یکی از اقوامشون رفت معارف اومد بهش گفت معارف عالیه وقتی بری مدرسه مثل اینکه با همه چندین ساله دوستی اینم علاقه پیدا کرده گفت بهش همه مذهبی و خون گرم هستن  اونجا 

خیلیم دختر باهوشیه میترسیم یه رشته بره توش حیف بشه