2777
2789
عنوان

مادر و خواهر

528 بازدید | 28 پست

سلام و صبح همگی بخیر

خانمها همیشه مادرم و خواهرم حرف های منفی رو به من انتقال میدن!! مثلاً دیروز خواهرم می‌گفت فلانی بهم گفت لباس تو و مامانت تو عروسی داشت خیلی خوشگل بود ولی مال ابجیت( که من هستم) جالب نبود! یا دفعه ی قبل هم بهم گفت که فلانی می‌گفت خواهرت خیلی شکسته شده !! یا یه بار هم دکتر رفته بودیم و بعد اومدن از دکتر بهم گفت که دکتر فکر میکرد تو خواهر بزرگه هستی!!!  مادرم هم دقیقا اینطوریه!!! والله من در انتخاب کلماتم حتی با خانواده ام دقت میکنم که سو تفاهمی پیش نیاد و اگر واقعا هم کسی پشت سرشون از لباس یا قیافشون بهم بد بگه اصلا بهشون نمیگم تا روحیه شون پایین نیاد یا ناراحت نشن!! و تازه ازشون دفاع هم میکنم!!

مال منم همینن.

نیم ساعت حرف بزنم یک هفته دپرسم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهرای منم اونجورین   من سبک پوشیدنم باهاشون فرق داره    هی بهم میگن این چیه میپوشی چرا اینجوری هستی آبرومون میره     خب مگ من چیکار میکنم  بخدا کوتاه نمیپوشم هااااا اصلا  فقط شاد میپوشم   مانتو پسته ای شال رنگی کرم  اینجور رنگها میگن تو دیگ از سنت گذشته اینا چیه  

بهشون بگو ناراحت میشی

والله غیر مستقیم گفتم و چند بار هم به مادرم گفتم که شما بارمنفی دارین!! و من  ناراحت میشم!! والله نمی‌دونم چرا اینا یاد نمیگیرن دایم هم گوشی دستشون هست اینقدر فضای مجازی فرهنگ سازی می‌کنه ولی انگار نه انگار!! فکر میکنند چون خودی هستم ناراحت نمیشم!!! در حالیکه موقع صحبت کردن با عروس هامون به شدت دقت میکنند

خواهرای منم اونجورین من سبک پوشیدنم باهاشون فرق داره هی بهم میگن این چیه میپوشی چرا اینجوری هست ...

بابا خودشون بهم بگن ناراحت نمیشم میگن فلانی می‌گفت انگار اینا هم خیلی خوشحال میشن!!! مثلاً اگر بهم بگن لباست یا مدل وت جالب نیست حتما اگر بد باشه عوض میکنم ولی یه چیزی یه مراسمی تموم شده یا مثلاً قیافه ام دست خودم نیست که عوضش کنم میان میگن فلانی نظرش در مورد تو اینجوره!!!

منم همینو گفتم چون ماها خودمون اجازه میدیم ک بهمون منفی بحرفن یا ناراحتمون کنن پس سر سنگینی بهتر ...

من متاسفانه خودم ناراحتم سرسنگین نمیشم میگم اشکال نداره ولی اطرافیان پرو تر میشن میبینم هرکس سرسنگین باشه بیشتر بهش توجه میکنن و مواظب حرف زدنشونن تا کسی مثل من

🫂🙂سردرگم در هیاهو

والله غیر مستقیم گفتم و چند بار هم به مادرم گفتم که شما بارمنفی دارین!! و من ناراحت میشم!! والله نم ...

خودت جوابتو دادی

اگ خنگن باید برا همه باشن پس عندی میکنن باهم تیم شدن برعلیه تو بچزوننت منم عین تو ام دقیقا تو تک تک کلماتم دقت میکنم جون از بچگی باهمودن منو سر کوجک ترین و عادی ترین کلمات شماتت میکردن اما خودشون هرحرفی میزدن پس بدون همه حرفاشون عمدی و از روی بد جنسیه

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

من متاسفانه خودم ناراحتم سرسنگین نمیشم میگم اشکال نداره ولی اطرافیان پرو تر میشن میبینم هرکس سرسنگین ...

من قبلا عین تو بودم الان اما پااره میکنم همه سختی های گذشته الان برام خشمه

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

من متاسفانه خودم ناراحتم سرسنگین نمیشم میگم اشکال نداره ولی اطرافیان پرو تر میشن میبینم هرکس سرسنگین ...

کاملا حق... ولی منم مثل تو بودم  دیدم هم خوبی میکنم هم میسوزم  آخرش دوراز جونم عین خر حسابم میکنن ک وظیفمه      عوض شدم تغییر کردم   دیگ حتی از ذهنمم ردشون نمیکنم      آدما زیاد خوبی ببینن فک میکنن خبریه