2777
2789
عنوان

گیجم بچه ها

106 بازدید | 8 پست

سلام  دوستان

عزیزم

اگه میشه منو راهنمایی کنید

اگه با روش سنتی یکی بیاد خواستگاری خواهرش بهت نگوید که  اصالتن داداشش عراقی هست  ولی ایران به دنیا امده و حتی بگوید که

پدر پسر به دروغ مرده ولی زنده هست و تو کشور عراق زن و بچه داره

پسر چهرش خوب باشه  و یکم بدون اخلاق و وضع مالیش اوکی 

بازم به این ادم فکر مکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا مگه اینکه شرایط خودت هم خاص باشه .

دو تا آدم که مال یه شهر و محله هستن خیلی وقتا تفاوت فرهنگی دارن و نمی تونن کنار بیان با هم ، چه برسه که کلا دو تا کشور مختلف باشن ، تازه پسره هم اخلاق نداشته باشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه واقعا مگه اینکه شرایط خودت هم خاص باشه .دو تا آدم که مال یه شهر و محله هستن خیلی وقتا تفاوت فرهنگ ...

شرایط خودم در این حدی نیست که بخام همچون کاری بکنم بابام فقط مریضه

نه، فکر نکن. این رفتارها خیلی مشکوکه و نشون میده که شاید از اول دروغ گفته باشه. حتی اگه ظاهر خوب باشه، این دروغ‌ها می‌تونه مشکلات زیادی به همراه داشته باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!