خانوما من عقدم الان و کلا مواقع پریودی خون ریزی خیلی شدید دارم ، از نوار بهداشتی سایز بزرگ استفاده میکنم اما یه وقتایی پیش اومده بازم لکه خون بزنه به رختخواب یا تشک تخت یا شلوارم خونی بشه صبح بیدار بشم کامل عوض کنم ، چند وقته دیگه عروسیمه ، شما مواقع پریودی چجوری کنار همسرتون میخوابید ؟ چیکار میکنید تخت کثیف نشه و ...من همسرم خیلی به تمیزی حساسه در حدی که فکر میکنم تایم پریودی توی یه اتاق ، اون بالای تخت بخوابه من پایین
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
عزیزم اینکاری که میگم رو انجام بده امکان نداره یک قطره هم پس بده.من الان یکی دوساله اینکار رو میکنم. ...
منم میکنم این کارو گلم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
این روش واقعاال منو نجات داد چون همیشه پس میداد ولی بعدش حتی یک قطره هم پس نمیده.
من دوتا نوار و 3تا دستمال حوله ای بازم پس میدم
تازه بخدا یکی دوساعته عوض میکنم
ولی کلا دوره ام سه روزه اما شدید شدید شدید
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
این روش واقعاال منو نجات داد چون همیشه پس میداد ولی بعدش حتی یک قطره هم پس نمیده.
اما باز بهتر از قبله خیلی بهتر
واسه خونریزی مفنامیک اسید میخورید؟اون دستمالارو یکی اضافه تر کن بزار دقیقا لای باسن
شوهرم چندتا قرص اهن گرفته برام نمیدونم چین میخورم ولی فایده نداره
از بچگیم اینطور بودم مامانمم هست
چشم این دفعه ۴تا میذارم
شوهرم چندتا قرص اهن گرفته برام نمیدونم چین میخورم ولی فایده نداره از بچگیم اینطور بودم مامانمم هست چ ...
ببین کسانی که خونریزی زیاد دارن توی دوران پریودی دوتا مفنامیک اسید واسه کم کردن خونریزی میتونن بخورن.خواهر من هم کمخونی هم داره هم خونریزی خیلی زیاد دکتر این رو بهش گفت