2777
2789
عنوان

خوابیدن در پریودی

392 بازدید | 24 پست

خانوما من عقدم الان و کلا مواقع پریودی خون ریزی خیلی شدید دارم ، از نوار بهداشتی سایز بزرگ استفاده میکنم اما یه وقتایی پیش اومده بازم لکه خون بزنه به رختخواب یا تشک تخت یا شلوارم خونی بشه صبح بیدار بشم کامل عوض کنم ، چند وقته دیگه عروسیمه ، شما مواقع پریودی چجوری کنار همسرتون می‌خوابید ؟ چیکار میکنید تخت کثیف نشه و ...من همسرم خیلی به تمیزی حساسه در حدی که فکر میکنم تایم پریودی توی یه اتاق ، اون بالای تخت بخوابه من پایین 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جایی برم ۴تا شوهرت پشت هم میپوشم محض احتیاط

نه جایی رفتن مشکل ندارم فقط تایم خواب 

۲تا نوار می ذارم با لباس زیر محکم شلوار و یه شال هم به قسمت پایین تنه می بندم و رو پهلو می خوابم

دیشب دو تا بزرگ گذاشتم باز رو به بالا خوابیدم زده بیرون و لکه به شلوار و تشک

من دوتا نوار میذارم 

سه تا دستمال حوله ای 

زیرمم پد پهن میکنم سه روزه دوره ام ولی با این تدابیر بازم پس میدم خدا شاهده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من دوتا نوار میذارم سه تا دستمال حوله ای زیرمم پد پهن میکنم سه روزه دوره ام ولی با این تدابیر بازم پ ...

بنظرت پوشک زنان هستا واسه بعد از زایمان که خیلی بزرگن ،از اونا واسه تایم خواب بگیرم خوبه؟

عزیزم اینکاری که میگم رو انجام بده امکان نداره یک قطره هم پس بده.من الان یکی دوساله اینکار رو میکنم.سه چهارتا دستمال کاغذی رو تا کن و بزار بین باسن و نزدیک به پایین وشب با خیاااال راحت بخواب.من خونریزیم معمولیه صبح دیگه عوض میکنم اون دستمال و نوار و ولی اگه مال شما زیادی نزدیک صبحم میتونی صرفا اون دستمال کاغذی ها رو عوض کنی.

کار خوبه خدا درست کنه💫
بنظرت پوشک زنان هستا واسه بعد از زایمان که خیلی بزرگن ،از اونا واسه تایم خواب بگیرم خوبه؟

نه بابا پد بنداز زیرت تا اخر عمرت میخوای خودتو عذاب بدی خواهر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂