2777
2789
عنوان

درگیری ریه

154 بازدید | 19 پست

پدرم از تاریخ ۱۳ اردیبهشت تا الان که ۲۳ اردیبهشت میشه ۱۱ روزه که فکر کنم کروناست گرفته میگزره میخواستم بدونم کسی میدونه چند روز بعد این مریضی دیگه خطر درگیری ریه نخواهد داشت؟! خیلی میترسم چون مادرم بعد دو روز از پدرم گرفت و الان حال عمومیشون خوبه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نزدیک یک هفته س مبتلاشدم از همون اول ریه درگیر شده ولی خب درگیریش شدید نیس ویروس دیگ ضعیف شده

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

من پارسال کرونا گرفتم دکتر گفت اکسیژن خون رو با اکسیمتر اندازه بگیرم اگر بیشتر از دو سه روز کمتر از ...

اکسیژن مادرم فرقی نکرده از موقعی که بیماری نداشت همون ۹۵ ۹۶ تا ۹۸ هم میره بابام همیشه ۹۳ ۹۵ بود دیشبتم گرفتم ۹۳ بود که خوابید 

من نزدیک یک هفته س مبتلاشدم از همون اول ریه درگیر شده ولی خب درگیریش شدید نیس ویروس دیگ ضعیف شده

آره منم شنیدم که این مدل دیگه درگیری نمیاره از همون اول دکتر به پدرم و مادرم هم آنتی بیوتیک تزریق کرد هم قرص دارت میخورن

یعنی سرفه های خلطی

اره سرفه های پشت هم گاهی خلطی گاهی خشک اما مکرر

حال عمومیم اکیه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

دختر من سرفه میکرد و بعد کمی علائم سرماخوردگی نشون داد. دکتر واسه عکس فرستاد خوشبختانه تو عکس علائمی دیده نشد. بیشتر مساله حاد،سرفه کردنش بود. تو داروهاش قرص اموکسی کلاو داد وگفت سعی بکن اینو بوقت و تا اخرش بخوری که اگه چیزی تو ریه و.. هم باشه برطرف بشه. 

آره منم شنیدم که این مدل دیگه درگیری نمیاره از همون اول دکتر به پدرم و مادرم هم آنتی بیوتیک تزریق کر ...

جای نگرانی نیست فقط استراحت وپرهیز غدایی طول میکشه ولی خوب میشن مادر منم قبل من مریض شدن اون گوششم کیپ شده بود برا من ولی تازه شروع شده

اره سرفه های پشت هم گاهی خلطی گاهی خشک اما مکررحال عمومیم اکیه

پدرم و مادرم هم حال عمومیشون خوبه فقط میخواستم بدونم تا کی مراقب باشم برای اینکه ریه درگیر نشه الان بیشتر از یه هفته میشه از بیماریشون