2777
2789

مستاجرنیستم ولی ای کاش مستاجربودموبجاش شوهرم آدم بود

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مستاجرنیستم ولی ای کاش مستاجربودموبجاش شوهرم آدم بود

من ۱.۵ ازدواج کردم 

شوهرم هیچ حمایتگری نداره، مستاجریم 

یه مغازه داره که با بی پولی نمیشه اداره ش کرد 

اگر جمعش کنه با وام و بدبختی میشه یه خونه معمولی خرید 

همش دعوا داریم، پول نداره بزاره روی پیش خونه و جابجا بشیم 

مغز من داره منفجر میشه ، خیلی پر رو هم هستش

روز اول که اومد خواستگاریم گفت پول دارمو بزار مغازه بزنم سر یکسال خونه میخرم ، الان میگه همینه که هست ندارم 

چکار کنم 

احساس میکنم تو گل گیر کردم 

الان شرایط مالی خیلی سخت شده اکثریت مردم تحت فشار هستن به خاطر این چیزها با همسرت دعوا نکن

همسرم روزی که اومد خواستگاریم بهم دروغ گفت وضعم خوبه 

وام ازدواجمون بهش دادم ، هر چی طلا واسم خرید رو بهش دادم 

گفت بزار مغازه بزنم سر یکسال خونه میخرم ، اومدم طبقه ۴ بدون آسانسور ، یه خوابه زندگی میکنم ، به امید اینکه خونه بخره الان حتی پول پیش خونه رو نداره که بریم یه جای دیگه خونه رهن کنیم 

زبونشم درازه، خب تو که دیدی من تو چه موقعیت مالی بودم ، چرا این کارو با زندگیم کردی 

مغزم دیگه نمیکشه، همش بحث داریم میگه همینی که هست پول ندارم میخوای چکار کنی 

من ۱.۵ ازدواج کردم شوهرم هیچ حمایتگری نداره، مستاجریم یه مغازه داره که با بی پولی نمیشه اداره ش کرد ...

بخاطرگرونی طبیعیه کاسبی این روزاخوب نیست اگه مغازه روجم کنه خونه بخرین حرفه دیگه بلده که پول دربیاره؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

عزیزم چند وقته کارش رو شروع کرده؟

من درکتون میکنم 

اما اگر مرد کاری ای هست بهش زمان بدین به نظرم ....

من شرایط شما رو داشتم ....

من با نامزدم تقریباً سه ساله تو رابطه ایم 

اون اوایل ایشون هم تازه کارشو شروع کرده بود و مطلقااااا هیچی نداشت حتی گاهی من پول شارژ و .... رو میدادم 

الان خداروشکر وضعش  خوب شده ..

بخاطرگرونی طبیعیه کاسبی این روزاخوب نیست اگه مغازه روجم کنه خونه بخرین حرفه دیگه بلده که پول دربیاره ...

تو شرکت دولتی کار می‌کنه 

همین الانشم تمام مخارج زندگیمون از حقوقشه 

این مغازه رو زده با بی پولی، فقط به امید اینکه با این مغازه پولدار بشه 

بعد وام سر وام میگیره که بتونه سرپا باشه ، بهش میگم این قسطارو کی میده؟ میگه از مغازه میدم 

بعد پیامهاشو میبینم، میبینم از حقوقش واریز می‌کنه واسه قسطها و اجاره مغازه 

دیشب بهش گفتم وام نگیر ، با کلی تهدید که زندگیت همینه و ازم انتظار مالی نداشته باش و ...... رفت خوابید 

از هر موقعیتی استفاده می‌کنه به من بگه ازم انتظار مالی نداشته باش

تو شرکت دولتی کار می‌کنه همین الانشم تمام مخارج زندگیمون از حقوقشه این مغازه رو زده با بی پولی، فقط ...

بذاریه وقت که حال هردوتون خوبه باهاش حرف بزن به یه نتیجه مثبت برسین لابدهزینه کردبرامغازه دلش نمیادجمعش کنه

عزیزم چند وقته کارش رو شروع کرده؟من درکتون میکنم اما اگر مرد کاری ای هست بهش زمان بدین به نظرم ....م ...

عزیزم شوهرم تو شرکت دولتی کار می‌کنه و الحمدلله حقوقش خوبه 

این مغازه رو با نداری و وام داره اداره می‌کنه که تا الان ۱۰۰۰ تومن برداشت نکردیم، برادرشم شریک کرده اون از ما بدتره و محتاجتره

شوهر من با وام میخواد مغازه رو اداره کنه، امتیاز حسابشون پایینه و وام بهشون تعلق نمیگیره ، الکی میگه چون تو مخالفی من وام نمی‌گیرم و .... بعد اینو گرفته دستش که دیگه هیچ انتظار مالی هم نداشته باش 

بذاریه وقت که حال هردوتون خوبه باهاش حرف بزن به یه نتیجه مثبت برسین لابدهزینه کردبرامغازه دلش نمیادج ...

باهاش خیلی حرف زدم 

برادرشو شریک کرده 

دوستاشون هیچی ندارن ، این مغازه سرمایه میخواد ، با وام می‌خوان سرمایه جور کنن، بعد بانک بهشون وام نمی‌ده 

من مخالفت کردم که وام نگیر و ....

بهم میگه اوکی من وام نمی‌گیرم بخاطر حرف تو ، اما دیگه ازم انتظار مالی نداشته باش🤕

خدا بهت رحم کرده من که نابود شدم خدا می‌دونه از دست چند تا آدم این شکلی نجات پیدا کردم ، آخر سر گیر ...

اونی ک اومد خاستگاری من خودش بود و ی مغازه شریک‌اجاره ای.

حتی ماشینم نداشت .

وای دختر ولم‌نمیکردن