2789
عنوان

جاریییی

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 37 پست
اییش چه لوس سعی کن بی محل کنی تا بیاد عذرخواهی اما کشش نده و خیلی پیش همسرت و مادرش اینا چیزی نگو تا ...

همچین ادمی عمرا عذرخواهی کنه

ولشون کن بذار بحال خودشون باشن دیگ تحویلشون نگیر دعوت ایناهم اصلا برادرشوهرت رو دعوت نگیر هرچی شد تیکه بندازن میترسم بچشونو من ببینم چیزیش بشه میترسم من براشون چای ببرم بچشون چیزیش بشه میترسم بیان خونه من بچشون چیزیش بشه و... این جملات رو هم بلند جلو بقیه بگو تا دیگ غلط بکنن از این حرکتا بزنن

من حتی به مادر شوهرم هم بچه نمی‌دادم.بزرگ میشن.صبور باش.

خوب کار درستی نیست بچست دیگه طلا ک نیست یا فقط شما ها نیستید که میزایید . خوب نیست ادم دل کسیو بشکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دست به توله ش نزن . اونم ژنتیک همون پدر تو خونشه در آینده یه بچه ی تخس و بی ادب میشه کهداگر بهت فحش هم بدهدباباش طرفشو میگیره . از الآن سعی کن تا کمترین میزان ممکن باهاشون رفت و آمد کنی . اینها جز انرژی منفی چیزی ندارن . باباش احترام سرش نمیشه . نزدیکشون بشی میگنوبچه مونو جادو کرد . فلان کرد . از عمد مریضش کرد . هر چی بشه میندازن گردن شما . از اینوجماعت رادیو اکتیو فقط دوری کن . 

همچین ادمی عمرا عذرخواهی کنهولشون کن بذار بحال خودشون باشن دیگ تحویلشون نگیر دعوت ایناهم اصلا برادرش ...

اخه نزدیک 30سالشم هست این رفتارا زشته .

امروز دید منو ی سلام زوری دادم بهش بهم گفت خوبی جوابشو نداذم رفتم خونم. چون دلم شکست نخوردم ک بچشو خودمم 19سالمع از ژن خودشم بزرگ‌تر و عاقل ترم .

روز اولم‌میگفت شما ها باکتری و ویروس دارید نیاید سمت بچم مریض میشه بچم

دست به توله ش نزن . اونم ژنتیک همون پدر تو خونشه در آینده یه بچه ی تخس و بی ادب میشه کهداگر بهت فحش ...

دقیقا دیشبم ک اومد از دستم گرفتش دلم ضکست خیلی ب شوهرم گفتم اشکال نداره این رفتارا برادرت یادت بمونه کع منم بچه دار شدم نمیذارم از کنار بچم رد شن 

الان پنج روزه اومذه خونه مادر شوهرم . هم الانم بچش خونه رو‌گذاشته رو سرش داره گریه میگنه صداش میاذ . خوب بخدا میتونن ک راحتن خونه مادر شوهر ادم خونه مادر خودشم معذبه  ی برادر شوهر جوون مجردم دارم خونست 23سالشه پیش اون راحت شیر میده همه کاری میکنه

شما خودتم بچه داری؟ چندساله ازدواج کردی؟عروس اولی هستی یا دومی؟

.

من 19هستم خودم 10ماهه ازدواج کردم 

جاریمم دقیقا 10روز بعد من عروسی گرفت و 20روز بعدم حامله شد

.من 19هستم خودم 10ماهه ازدواج کردم جاریمم دقیقا 10روز بعد من عروسی گرفت و 20روز بعدم حامله شد

وای این سن مگه مدرسه نمیرن؟😂😂 حالا این حامله هم شده😂 قدیم فیلم بوپ من ترانه ۱۵سال دارم این واقعیشه🤣🤣

چی شد ازدواج کردن؟ صیغه هستن یا میزارن عقد محضری بکنن؟

نمیدونم چرا ندیده از جاری و برادرشوهرت بدم اومد🥴😂

دقیقا دیشبم ک اومد از دستم گرفتش دلم ضکست خیلی ب شوهرم گفتم اشکال نداره این رفتارا برادرت یادت بمونه ...

شوهر خواهرم سر خواهر زادهدم همیقدر حساس بود . گفتم بیا بگیر توله تو . تازه من خواهر زاده مو تحویل نمیگرفتن تو بچه ی جاری تو که اصلا نباید برات مهم باشه . از اینها دوری کنید . در آینده هر اتفاق بدی بیوفته میندازن گردن شما . ازدواج بچه شون به هم بخوره میگن کار شماست ‌. نتونه درس بخونه میگن بچه ی شما رفیق نا باب بوده . اخلاق بدی پیدا کنه میگن از عموش یاد گرفته . سعی کنوفقط سالی یه بار موقع سال تحویل ببینی شون . دعوتشون نکن ‌ دعوتت کردن نرو . انگار سلیمان نبی زائیده قراره بشه پادشاه . 

وای این سن مگه مدرسه نمیرن؟😂😂 حالا این حامله هم شده😂 قدیم فیلم بوپ من ترانه ۱۵سال دارم این واقعیش ...

دیگه زود شوهر کرد ولی برا بچه دار شدن عجله کرد چون خودش بچه حالا ایناش بمن ربطی نداره والا جاری من کمتر بمن حرف زده برادز شوهرم ولی همیشه دل منو شکسته دیگه ندید بدید نیستیم ک‌بچه دیدیم دور و برمون خواهر خودم بچش چند سال پیش به دنیا اومد‌ همش دست من بود نه خوردمش ن اتفاقی افتاد اینایی که اینجورین دل خودشون سیاهه و ادمایی بی رحمین مثلا شایدم پیش خودشون فکر میکنن نکنه چون جاریه بلایی سر بچم بیاره بقول یکی از کاربرا ک الان اینجا گفت طلسم و جادو کنه لابد ذهنیت جاریم و برادر شوهرم اینه . فکر میکنه فقط خودش میتونسته بزائه بقیه نمیتونن فقط خدا این توانایی رو ب این‌ داده

خوب کار درستی نیست بچست دیگه طلا ک نیست یا فقط شما ها نیستید که میزایید . خوب نیست ادم دل کسیو بشکنه

متاسفانه یه جور اضطراب درونی هست.الانم یادم می افته ناراحت میشم.یه جور ناپختگی بچه دوم رو هر چقدر اصرار میکردم برش دار بنده خدا مریض بود می‌گفت خسته میشم از دستم نیافته.

بچه ها شیر به شیر بودن.

دوباره سر سومی اون اضطراب اومد ولی سعی میکردم زیاد اهمیت ندم .یه دلشوره ی بیخود که آدم رو دیوونه میکنه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
شوهر خواهرم سر خواهر زادهدم همیقدر حساس بود . گفتم بیا بگیر توله تو . تازه من خواهر زاده مو تحویل نم ...

من اصلا حوصله بچه داری ندارم . مامانمم بهم گفته تا سنت بالا نرفته قشنگ 24 اینا نداشتی بچه نیار بچه اوردن که نیست فقط باید اگاهی داشته باشی خودتم یکم ب بلوغ فکری برسی .

منتها من دلم سوخت برا جاریم دیدم شام‌ نمیتونه بخوره منم ک شاممو تموم کرده بودم گفتم بده من بخور بنظر من برادز شوهر من نباید تو مساعل زنا دخالت کنه . خیلی زشته چ دلیلی داره من خواستم کمکشون کنم عوض دست درد نکنش بیاد شامشو‌ نخورده بچه‌ر رو از دستم بگیرع . دل شکستن ک هنر نشد .

ولی دیگه نگاهم نمیکنم سمت خودشونو بچشون امروزم برادز شوهرمو دیدم ی سلام زوری دادم خودش متوجع شد بهم گفت چطوری خوبی رفتم جوابشم‌ندادم 

دیگه زود شوهر کرد ولی برا بچه دار شدن عجله کرد چون خودش بچه حالا ایناش بمن ربطی نداره والا جاری من ک ...

فکرکنم برادرشوهرت کلا نفهمه چون زنش هم با این سن کم حامله کرده🤭 اگر جاریت بهت چیزی نگفته خب وقتی آدم یه شوهربی ادب داشته باشه لازم نیست به کسی چیزی بگه

اصلا برفرض تو ممکنه بچه رو طلسم کنی! حق نداره بهت بی احترامی کنه باید با یه بهانه ی بهتر بچه رو ازت میگرفت

پس کسی که حتی به طلسم اعتقاد داره یا کسی که فکرمیکنه بچه ش خیلس تحفه هست یا کسی که فکرمیکنه جاری ممکنه به بچه آسیب بزنه و... بازم نمیتونه این مدلی رفتارکنه! اون واقعا بی ادبه، خیلی بی ادب.

متاسفانه یه جور اضطراب درونی هست.الانم یادم می افته ناراحت میشم.یه جور ناپختگی بچه دوم رو هر چقدر اص ...

خوب باز مودبانه بگی ب طرف طرف ناراحت نمیشه بعد تازه اگه خود جاریم بمن میگفت میگفتم مادره نگرانه استرس گرفته درک‌ میکردم‌ولی اینکه جاریم حرفی نزد و برادر شوهرم پاشد بدم اومد .هر چند ک این سیاست جاریم هست ب شوهرش گفته من هیچی نمیگم ک ادم بده شم ولی خودت نذار کسی بچه‌ رو‌دست بزنه

روز اولیم ک من بچه‌رو در حد چند ثانیه گرفتم . پیش خواهر زناش سر من داد زد ک‌کی داد ب تو