2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بیشتر زنان ایران زندگی نمیکنن از جمله خودم

درباره چیه؟چرا اینجور فکر میکنی؟من بنظرم باید با این تفکر جنگید چون تله ذهنه 

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

من همین دوشب پیش دیدم 

اتفاقا قبل دیدن راجع بهش تاپیک هم زدم و پرسیدم کی دیده ولی دیدم کسی جواب نداد پاک کردم 

یکم بد و آبدوغ خیاری تموم شد با یه حس بلاتکلیفی من خیلی خوشم نیومد 

میدونی لولیتا چیه؟ افسانه های برده های جنسی

برده هایی که دست و پاشون قطع میشه که تحرک نداشته باشن و دندوناشون میکشن که نتونن گاز بگیرن فقط برده جنسی خالص باشن بدون هیچ اختیاری

اونوقت تو خودتو لولیتا میدونی؟؟؟؟

من که نمیدونم اتفاقا جایگاه فوق العاده بعنوان یه دختر برای پدرم، بعنوان یه زن برای همسرم و به عنوان یه مادر برای بچهام داشتم و دارم

اسم فیلم تماما توهینه به زن ایرانی

خود تحقیری تاکی ؟؟؟یکم تحقیق یکم مقایسه کنین خودتونو باخانومایی که جزو مردم عادی کشورای مهدازادی (مثلا)وپیشترفته و مدرن هستن .بعد قضاوت باشما ببینین جایگاه کدوم زن بالاتر هست 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم