2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه وسایل رو کامل خریدید یا با داماد هم بوده

من هیچ نخریدم داماد خرید به جز رختخواب مادرم خرید خانواده همسرم هیچ کمکی نکردن حتی پول پاکت شیرینی همسرم گفت اونا هیچ نخریدن تو م نمی‌خواد بیاری بجاش پدرم ماشین بهم داد 

اصن موندم ۳ میلیارد چی میخواد بخره خونه رو شلوغ کنه

مارک ها فرق داره 

مثلا اقوام مون سفارش داده بود براش تمام آرکوپال ها و لوازم برقی و اینا رو از دبی اوورده بودن و خوب پول پست شو اینا میدونی چ قدر گرون میشه 

تمام یخچال و ایناش از کشورای دیگ اومده بود 

چخبره؟؟؟چجوری حساب میکنید؟از جنس طلا میخواد بگیره؟

مارک ها فرق داره 

مثلا اقوام مون سفارش داده بود براش تمام آرکوپال ها و لوازم برقی و اینا رو از دبی اوورده بودن و خوب پول پست شو اینا میدونی چ قدر گرون میشه 

تمام یخچال و ایناش از کشورای دیگ اومده بود 

دادماد هم چیزی میخره؟

اون خرج عروسی و عقد رو داد 

ولی قرار شده چیزای اصلی مثل تلویزیون و یخچال و... عروس بخره 

فرش و مبل و ماکروویو و.... هم خودشون باهم بخرن دیگه حالا شاید اونارو داماد بخره

به متراژ خونه واقعا بستگی داره

جهیزیه خیلی خوب برای متراژ خونه تا ۱۰۰ متر

۸۰۰ تا یک میلیارد

اونایی که بیشتر میگن چرت و پرت زیاد میخرن

من دارم چیزهای برند و ضروری حساب میکنم که واقعا به کار میاد

۳ میلیارد

فقط جهیزیه من بود🤦‍♀️🤦‍♀️

البته همشو مادرم خرید برام

یعنی از پدرم هیچ انتظاری ندارم ولی پدرمم خیلی خرجم کرد و  کلی پول هدیه عروسیم بهم داد

دوسشون دارم🥰🥰 

اما مسبب همه بدبختبام و ناراحتیای بعد ازدواجم اون هستن که مجبورم به ازدواج اجباری کردن

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

چخبره؟؟؟چجوری حساب میکنید؟از جنس طلا میخواد بگیره؟

من قیمت دستم نیست چند ساله

ولی هفت هشت سال پیش هم که ارزونی بود مبل یه میلیاردی هم بود 

چند روز پیشا تو جنوب تهران یه جهیزیه تو یه محله درب و داغون گذاشته بودن از این طلایی برق مرقی ندید بدیدی میگفتم 24 میلیارد پولش شده

میشه پولو اتیش زد

ولی به نظرم معقولش سیصد هم هست جهیزیه 

مارک ها فرق داره مثلا اقوام مون سفارش داده بود براش تمام آرکوپال ها و لوازم برقی و اینا رو از دبی او ...

وای نه بابا انقدر ریخت و پاش اخه برای چی همین یخچال و لوازم هایی که بیرون تو فروشگاه ها هستن که خیلی خوشگلن انواعشم دارن

چه لزومی داره اخه